Безкоштовні ігри тижня в Steam, Origin та EGS: Доповнення до Mass Effect і Dragon Age та безкоштовні Slain: Back From Hell і Rising Hell

GEEKS.NEWS » Роздачі » Безкоштовні ігри тижня в Steam, Origin та EGS: Доповнення до Mass Effect і Dragon Age та безкоштовні Slain: Back From Hell і Rising Hell
Безкоштовні ігри тижня в Steam, Origin та EGS: Доповнення до Mass Effect і Dragon Age та безкоштовні Slain: Back From Hell і Rising Hell
Роздачі
15:00, 07 жовтень 2022
367
0

Переживши анонс нового Need For Speed та взявши паузу на декілька годин, з душею розповідаємо про нові безкоштовні роздачі тижня, а також про ігри, які стали безкоштовними назавжди. 

Пекельні безкоштовки в Epic Games Store: Slain: Back From Hell і Rising Hell

Пекло тут фігурує одразу у обох назвах. Але давайте по порядку.

Rising Hell - пекельний динамічний платформер, який орієнтується на вертикальний ігролад. Якщо ви в душі металіст та обожнюєте брутальні платформери, обов'язково спробуйте цю гру адже навіть трейлер наповнений доволі непоганим готичним металом.

Отримати гру можна безкоштовно за посиланням на Epic Games Store. Роздача триватиме з 6 по 13 жовтня 2022 року.

Slain: Back From Hell - аркада з виглядом збоку, яка забезпечить гравцю динамічний ігролад, розгадування головоломок та битви з суперниками. І все це також відбуватиметься під метал. Чомусь, цього тижня EGS вибрав саме таку тематику.

Забрати гру можна за посиланням на EGS в той же період з 6 по 13 жовтня.

Отримайте безкоштовні доповнення до серій ігор Mass Effect та Dragon Age

Так, усі вже давно пограли Legendary Edition та вже й забули про Dragon Age. Але Electronic Arts це не влаштовує, адже вони мають надію в майбутньому продати нам щонайменше по одній частині з кожної франшизи. А тому підігрівають увагу публіки ось такими роздачами. Усі доповнення в свій час коштували доволі непогану суму грошенят, а зараз їх можна отримати за "дякую". 

А ось посиланнячка: 

Так, на жаль в комплект не входить безкоштовна базова гра. Але завжди можна дочекатися розпродажу та взяти її за копійки. І сміливо відправлятися рятувати всі ці ваші галактики від Жнеців, або що там роблять в Dragon Age.

Безкоштовні ігри Steam (07.10.22)

А ось і список ігор, які стали безкоштовними в Steam. Так, пропозиція теж не найбагатша, але для любителів пошукати щось цінне серед купи інді-мотлоху щонайменше гроші витрачати не доведеться. Отже, до списку!

  • TIMORE REMAKE - римейк горора 20-14 року. Гравця чекають атмосферні локації, безліч квестів та ігролад від першої особи. (Отримати)
  • Escape Memoirs: Mini Stories - збірка головоломок від розробників з Фінляндії. (Отримати)
  • Graveyard Girls - трошки незвична візуальна аніме-новела (Отримати)
    Безкоштовні ігри Steam (07.10.22)
  • Raid of Battlefield - Тривимірна стратегія про війну на межі апокаліпсису (Є УКРАЇНСЬКА ЛОКАЛІЗАЦІЯ)(Отримати)
  • Beautiful Mystic Survivors: Prologue - безкоштовний екшен схожий до Vampire Survivors (Отримати)

Ось такі цього тижня безкоштовні релізи. Якщо вам щось сподобалось, або ви знаєте про інші роздачі - розділ коментарів саме для вас!


Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
358
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
317
0