У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim

GEEKS.NEWS » Новини » У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Новини / Техніка і Наука
18:13, 12 серпень 2023
397
0

Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG, опублікував на своїй сторінці в X (колишній Twitter) не надто якісне фото верхньої частини нової версії PlayStation 5, яку користувачі соцмереж за традицією вже прозвали PlayStation 5 Slim.

Як можна бачити, дизайн майбутньої консолі не надто сильно відрізнятиметься від "товстої" PS5, хоча на корпусі присутні певні смуги. Наразі невідомо, чи є вони виключно косметичними, чи мають практичне значення, що й не дивно, адже в компанії Sony ще навіть не підтвердили існування нової версії PlayStation 5.

Через певний час після допису Ендрю Мармо новою інформацією поділився й користувач під нікнеймом BwE. Він опублікував деякі деталі про нову консоль, а також відео, на якому, як він стверджує, зображений корпус версії PlayStation 5 з індексом CFI-2016.

Як вказав BwE, нова версія буде відчутно коротшою (приблизно на 5 сантиметрів) за попередницю, але не набагато тоншою. Отвори для вентиляції будуть дещо менші, а вигин під Blu-ray привід буде не настільки яскраво вираженим. Спереду будуть розташовані два USB-C роз'єми. Окрім того, консоль отримає менший блок живлення, який, втім, буде настільки ж потужним, як і у попередній версії PS5.

Також автор дописів звернув увагу на SKU (ідентифікатор продукту), а саме на те, що в ньому відсутні літери A або B, якими позначають дискову і цифрову версію PlayStation 5. На його думку, це може означати, що в PlayStation 5 Slim Blu-ray привід буде продавтися окремо і встановлюватися користувачами самостійно, втім, це тільки припущення.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
439
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
397
0