Популярний штучний інтелект GPT Chat офіційно запрацював в Україні - Мінцифри

GEEKS.NEWS » Техніка і Наука » Популярний штучний інтелект GPT Chat офіційно запрацював в Україні - Мінцифри
Популярний штучний інтелект GPT Chat офіційно запрацював в Україні - Мінцифри
Техніка і Наука
20:30, 18 лютий 2023
5 474
3

Chat GPT останнім часом став однією з найвідоміших розробок в області нейромереж та штучного інтелекту. Різноманіття сценаріїв застосування даного сервісу справді вражають, адже GPT Chat може не просто відповідати на питання, а виконувати роль персонального асистента в багатьох сферах діяльності. 

Донедавна GPT Chart був недоступний в Україні без використання VPN-сервісів. Проте сьогодні міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив, що сервіс Chat GPT став доступний в Україні офіційно завдяки комунікації з Open AI. 

Обмеження у роботі чату залишиться лише на тимчасово окупованих територіях України. Таке рішення перешкодить русні створювати переконливіші фейки, адже так склалося, що Chat GPT знає солов'їну значно краще за них. Раніше ми писали, як Chat GPT може стати інструментом в руках зловмисників.

На фоні таких хороших надій з'являється надія і на кращу інтеграцію сервісу з україномовним контентом. Це дозволить сервісу якісніше та ефективніше працювати з україномовною аудиторією.

Як зареєструватися на GPTChat можна дізнатися з відео:

На жаль, чат значно толерантніший до декого аніж Українці, і навіть заграє з темою "переговорів та компромісів". Хоча, з іншого боку, він чудово знає, як продовжується одна відома фраза. Зрозуміти його поведінку можна, адже розробники буквально "ходять по тонкому льоду" і одне необережне висловлювання їх творіння може поставити хрест на всій розробці.

Надіємось, що нашу перемогу чат уже скоро зможе озвучити, як загальновідомий факт, а не як прохання про прогноз на майбутнє.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (3)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
359
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
317
0