PayPal офіційно запрацював в Україні

GEEKS.NEWS » Новини » PayPal офіційно запрацював в Україні
PayPal офіційно запрацював в Україні
Новини
13:30, 18 березень 2022
414
0

Платіжна система PayPal не стояла осторонь та засудила окупаційну війну рф проти України. Також, зі своєї сторони сервіс зробив низку рішень, спрямованих на допомогу Україні. 

Одним із значущих рішень стала офіційна підтримка PayPal українських банківських карток. Раніше платіжною системою було досить складно користуватися, адже гроші потребували конвертації, а в деяких випадках використання посередників, які збирали свою комісію. Також при виводі коштів на банківські карти доводилось користуватися біржами-посередниками, які часто встановлювали великі комісії. Наприклад одна з бірж при виводі коштів встановлювала комісію (40 гривень + 2% від суми переказу), що інколи було зовсім не вигідно для українських фрілансерів чи простиг громадян. 

Тепер PayPal офіційно підтримує українські банківські картки. 

Ми раді заявити про запуск послуг особистих переказів, а також дозволяємо перераховувати кошти зі свого гаманця PayPal на кредитні або дебетові картки. Ми віримо, що це допоможе людям в Україні отримувати кошти від їхніх друзів та сім'ї у всьому світі"

– йдеться у листі компанії, адресованому міністру цифрової трансформації Михайлу Федорову.

Це допоможе українцям, які виїхали за кордон розраховуватись за кордоном за ті послуги, які не вдається оплатити банківською картою.

Для цього працівники PayPal доклали неабияких зусиль, адже за два з половиною тижны здыйснили процедуру, яка зазвичай займає від 9 місяців до року. 

Також у PayPal зробили ще один крок для підтримки українців. Сервіс відмовився від власних комісій при переказі на українські рахунки, та для українських рахунків, які переказують кошти. 

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
439
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
397
0