У Cyberpunk 2077 та доповненні Phantom Liberty з'явиться українська мова

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » У Cyberpunk 2077 та доповненні Phantom Liberty з'явиться українська мова
У Cyberpunk 2077 та доповненні Phantom Liberty з'явиться українська мова
Ігрові новини
22:53, 11 червень 2023
742
0

Нарешті дочекались! Чутки, які ширились уже дуже давно підтвердились. Разом з виходом доповнення Phantom Liberty, вся гра Cyberpunk 2077 отримає повну підтримку текстової української локалізації. А вийде оновлення уже 26 вересня 2023 року.

Відповідальні за проєкт - менеджерка проєкту локалізації Стрільчук Марія та старший менеджер проєктів локалізації Александр Радкевич.

«Я дуже радію, що українські гравці незабаром зможуть зануритися у світ Кіберпанку нашою рідною мовою. Ми в CD PROJEKT RED хотіли виявити нашу підтримку цієї частини нашої спільноти та віддати належне їм визнання, а особисто я дуже пишаюся і тішуся тим, що мала змогу допомогти втілити цей задум. Не можу дочекатися, щоб поділитися з вами результатами нашої роботи вже в вересні цього року». - Марія Стрільчук
«Для нас як локалізаційної команди додавання українського перекладу до Cyberpunk 2077 було захопливим викликом. Завжди цікаво додавати нові мови до створеної гри, особливо коли йдеться про такий великий проєкт, як Cyberpunk 2077. Робота над основною грою та доповненням тривала одночасно, що дещо ускладнило цей процес.
Нам знадобилося більше року, щоб перекласти та адаптувати понад мільйон слів із діалогів, внутрішньоігрового тексту й інтерфейсу. Після цього проводилося масштабне тестування, щоб забезпечити якнайкращі враження для українськомовних гравців. Я щиро сподіваюся, що українська спільнота насолоджуватиметься кожною хвилиною гри».

Придбати доповнення можна уже за ціною 449,00₴ і це реально вагомий привід витратити свої кошти. На локалізацію такого об'єму тексту студія витратила немало коштів і це чудовий привід віддячити розробникам. Колись я попередньо замовив гру по повній ціні, не здав її, коли вона вийшла забагованою і по суті зараз додавання української локалізації - винагорода для всіх, хто не покинув студію у важкий момент. 

Крім того крутим буде і доповнення Phantom Liberty, яке додасть цілу сюжетну гілку у гру, харизматичного персонажа Соломона Ріда у виконанні Ідріса Ельби та атмосферу шпигунського триллера з порятунком самого президента. Обіцяють і низку нових квестів та розширення активностей для самої гри.

Оформити попереднє замовлення можна за посиланням на GOG, Steam та Epic Game Store.

Також на GOG зараз можна отримати безкоштовний пак атрибутики на честь виходу оновлення.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
439
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
397
0