Українська S.T.A.L.K.E.R. 2 можливо пропустить виставку Xbox Showcase

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Українська S.T.A.L.K.E.R. 2 можливо пропустить виставку Xbox Showcase
Українська S.T.A.L.K.E.R. 2 можливо пропустить виставку Xbox Showcase
Ігрові новини
19:30, 10 червень 2023
508
0

Перш за все варто пам'ятати, що нам, як українському ігровому ком'юніті важливо за будь-яких негараздів підтримувати вітчизняних розробників. S.T.A.L.K.E.R. 2 мимоволі став однією з візитівок української ігрової індустрії, тому цю гру та її розробників варто підтримувати до останнього та вірити в успіх гри не зважаючи на усі негаразди. 

На жаль, нещодавно відбувся уже другий витік даних розробки, а в мережу попала сира збірка гри, призначена для тестування. Ми не радимо вам шукати будь-які відомості про це, адже це може зіпсувати враження від гри. Варто розуміти, що там деякі елементи гри (текстури, механіки) спеціально спрощені, щоб не навантажувати комп'ютери тестувальників та дозволити їм оперативно виконувати поставлені задачі. Проте московитське медіа подає це як не готову гру.

Була надія, що розробники дадуть свою відповідь саме на виставці Xbox Showcase та продемонструють реальний технічний стан гри, адже навіть давніші трейлери показували, що поступ у їх роботі є і він значний. Але у відповідь на запитання, поставлене на формі в Steam, один з модераторів відповів, що розробники вирішили пропустити усі презентації, які відбудуться в червні. Натомість вони трохи пізніше оприлюднять певні новини, які і пролиють світло на актуальний стан гри.

 Можливо саме тоді ми і дізнаємось фінальну дату виходу, адже недавно деякі платформи, де була змога оформити попереднє замовлення на фізичну копію гри, повідомили, що дата виходу переноситься орієнтовно на грудень.

Варто також зазначити, що розробники GSC Game World потроху розчаровуються у своєму рішенні до останнього підтримувати контакт з російськомовною аудиторією. Після останнього витоку вони нарешті повністю прибрали російськомовний чат з Discord сервера. Проте адміністратори залишились, а також з гри не було прибрано російських субтитрів. Скільки ще витоків та "палок в колеса" від русні потрібно, щоб розробники спалили всі мости - невідомо. Натомість україномовна аудиторія їх щиро підтримує та терпить такі неприємні моменти, адже розуміє, що на кону успіх однієї з наймасштабніших франшиз українського геймдеву. Надіємось, що цього терпіння вистачить до релізу, а розробники швидше усвідомлюватимуть власні помилки.

Джерело: PlayUA.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
439
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
397
0