Xbox показали S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl… після основної презентації?!

GEEKS.NEWS » Новини » Xbox показали S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl… після основної презентації?!
Xbox показали S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl… після основної презентації?!
Новини / Ігрові новини
08:58, 15 червень 2022
261
0

На презентації Xbox & Bethesda Games Showcase, напевне, всі українські гравці чекали новин щодо S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, втім, їх не було. Та на розширеній версії події, показаній 14 червня, таки був показаний трейлер нової гри від українських розробників.

Сам трейлер представлений у вигляді діалогу між вченими, присвяченого будівництву Науково-дослідного інституту Чорнобильської аномальної Зони (НДІЧАЗ), під час якого ми бачимо вантажівку, що їде вглиб Зони. Через певний час, схоже, що розпочинається викид, який за своєю стилістикою дуже нагадує одну із сцен з серіалу «Дивні Дива».

Ще один акцент зроблено на Сталкера, що знаходився в кузові вантажівки, водій якої не впорався з керуванням через викид. Сталкер же в цей момент немовби прокидається, адже в першій сцені він тільки стиснув кулак, а у наступній він вже стоїть перед, ймовірно, щойно виниклою архі-аномалією.

Також варто звернути увагу на пристрій, що знаходився спочатку на сидінні біля водія вантажівки, після чого опинився на спині героя. Збоку на ньому написано слово «Топаз». Швидше за все, пристрою буде приділено немало уваги в самій грі.

Наостанок, відмітимо, що окрім трейлера було показано ще й відео, в якому розробники розповідають про реалії війни росії проти України і те, як змінився процес розробки гри. Окреме слово було дано розробникам, що зараз захищають Україну в лавах ЗСУ.

Ще на презентації 12 червня стало зрозуміло, що гра перенесена на 2023 рік, коли було продемонстровано зображення з майбутніми релізами на Xbox. В новому трейлері ця інформація була підтверджена. Що ж, перенесення дати релізу було очікуваним, тож чекаємо на 2023 рік. Сподіваємося, що більше гра переноситися не буде.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
359
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
317
0