В магазині Electronic Arts нарешті додали гривню, але купляти ігри EA ви захочете в Steam

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » В магазині Electronic Arts нарешті додали гривню, але купляти ігри EA ви захочете в Steam
В магазині Electronic Arts нарешті додали гривню, але купляти ігри EA ви захочете в Steam
Ігрові новини
09:53, 01 червень 2023
616
0

Ще зовсім нещодавно українці звернулися до Electronic Arts з проханням прибрати русняві методи оплати та додати підтримку оплати в гривні. Як тоді виявилось, вище керівництво компанії навіть не знало про існування такої проблеми, доки до них не звернулись з Міністерства Цифрової Трансформації. 

Очевидно, що після цього процес зрушив з місця і уже зараз користувачам з україни онлайн-магазин EA App показує ціни в гривнях, а з варіантів оплати зникли російські платіжні системи.

У цій бочці меду все одно є значна ложка дьогтю - ціни. В EA App вони вищі, ніж у Steam. До прикладу, ціна новенької STAR WARS Jedi: Survivor в Steam складає 1 699₴ і 2 299₴ в залежності від типу видання. В EA App за цю ж гру просять 1849₴ і 2539₴. За різницю в ціні по знижці можна придбати ще одну гру.

Відрізняються і ціни ігор зі знижками. Тому імовірно, на даний момент все ж вигідніше купляти ігри EA в Steam та приднувати їх до свого акаунта EA App (це все одно завжди доводиться робити).

 Підтримки української локалізації поки немає, але цьому обурюватися не варто. Додати в сервіс підтримку валюти з точки зору розробки значно легше, ніж додавати підтримку мови, адже в другому варіанті доводиться наймати компетентних у цьому питанні людей, або звертатися до агенства, створювати повну локалізацію, тестувати її на практиці та слідувати, щоб кожен технічний термін чи фраза були правильними, а локалізація не порушувала ніяких норм. 

 Тому імовірно її варто очікувати, але трохи пізніше. Схожа ситуація і з EGS. Видавець Epic Games затвердив локалізацію в Alan Wake 2, але в самому сервісі, через «виробниче пекло» досі немає. В такому випадку потрібно ввічливо нагадувати компанії про таку потребу користувачів та зберігати терміння. 

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
439
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
397
0