Не пропустіть Alan Wake 2 та Ghostrunner 2 адже в них буде українська локалізація на старті

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Не пропустіть Alan Wake 2 та Ghostrunner 2 адже в них буде українська локалізація на старті
Не пропустіть Alan Wake 2 та Ghostrunner 2 адже в них буде українська локалізація на старті
Ігрові новини
23:54, 27 травень 2023
390
0

Після презентації PlayStation Showcase окрім низки гучних релізів виявилось, що щонайменше два із них отримає офіційну текстову українську локалізацію. 

Мова йде про такі відомі проєкти, як Alan Wake 2 та Ghostrunner 2.

Як повідомив геймдизайнер Сергій Мохов, за українську локалізацію в Alan Wake 2 потрібно дякувати видавцю Epic Games Publishing, який і прийняв фінальне рішення. Ця новина може зацікавити тим, що у самому EGS української локалізації поки немає. Можна висловити припущення, що питання додавання локалізації в сам сервіс - лише питання часу, яке затягується через «виробниче пекло». 

На разі уже доступна локалізована промо-сторінка гри. Окрім того, для двох попередніх частин також існують неофіційні українізатори:

Перша частина Ghostrunner також хоч і не на релізі, але отримала офіційну українську локалізацію завдяки старанням спільноти (особливо вдзначились Ripper та Melkin). Друга частина одразу на виході буде локалізована для українців, що не може не тішити. 

Але попри те, що ці новини хороші, варто внести в питання і трохи серйозності. Створення локалізації потребує додаткових витрат зі сторони розробників, тому логічно припустити, що вони очікують хороших продажів гри в українському сегменті ринку. 

Відповідно, додавання локалізації варто сприймати не лише як перемогу, але й як отриманий кредит довіри розробника, який варто постаратися виправдати. 

Зробити це дуже просто. До моменту виходу гри варто додати її у список бажаного, а після виходу - придбати. Особливо це актуально у перші кілька місяців з моменту виходу, коли розробники активно збирають статистику щодо продажу їх магнум-опуса. Також існує можливість оформити поперенє замовлення на гру.

Ось сторінки Alan Wake 2 в EGS та Ghostrunner 2 в Steam та EGS. Там і можна додати гру в список бажаного.

Якщо сподівання розробників підтвердяться, то в майбутньому нас очікує ще більше релізів з офіційною українською локалізацією і це чудово.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
495
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
546
0