Створено петицію з проханням додати українську мову в League of Legends та інші ігри Riot Games

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Створено петицію з проханням додати українську мову в League of Legends та інші ігри Riot Games
Створено петицію з проханням додати українську мову в League of Legends та інші ігри Riot Games
Ігрові новини
23:07, 12 липень 2022
1 134
2

Неможливо сказати, що до свиноросійського вторгнення не відбувалося ніяких зрушень, щодо українізації контенту, створеного в інших країнах. Міністерство цифрової інформації задовго до війни почало переговори з провідними світовими IT гігантами, щодо відкриття їх представництв в Україні та локалізації їх продуктів для української аудиторії. 

Проте трагічні події цього року пришвидшили даний процес, адже велика кількість людей свідомо зреклася використання мови окупанта. Геймери видалили ігри, які мали зв'язок з рф і відповідно суттєво виріз запит на українську локалізацію. 

Українська мова офіційно є в багатьох проектах. Лише у Steam представлено близько 2200 ігор з офіційною підтримкою української локалізації. Також багато проектів мають фанатські патчі, які не порушуючи цілісності файлів гри додають українську мову. 

Проте не всі відомі проекти на даний момент українізовані. 

На популярному сайті для створення електронних петицій опубліковано прохання до Riot Games додати українську локалізацію в гру League of Legends, яка дуже популярна серед гравців з України. Також творець петиції просить українізувати і інші проекти, які як Valorant, Legends of Runeterra та інші.

Також у петиції висловлено прохання дозволити гравцям з України перенести свої облікові записи з російських серверів на європейські, адже грати з аудиторією, яка підтримує війну та не визнає суверенітет та свободи українців - це принизливо та неприємно.

Щоб підписати петицію потрібно зареєструватися на сайті, верифікувати свій акаунт та натиснути кнопку "Sign this petition". 

Петиція доступна за посиланням!

Крім цього сервіс запропонує поділитися петицією із друзями, та просувати її, для більшого охоплення аудиторії сервісу. 

Пам'ятайте, що кожен крок, зроблений для укріплення української культури робить нашу націю згуртованішою. Натиснувши одну кнопку, можна суттєво посприяти розвитку україномовного контенту.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (2)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
408
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
369
0