EA скоротила дві третіх студії Firemonkeys, які займалися розробкою Real Racing 3, Need for Speed: No Limits та The Sims Freeplay

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » EA скоротила дві третіх студії Firemonkeys, які займалися розробкою Real Racing 3, Need for Speed: No Limits та The Sims Freeplay
EA скоротила дві третіх студії Firemonkeys, які займалися розробкою Real Racing 3, Need for Speed: No Limits та The Sims Freeplay
Ігрові новини
20:00, 10 червень 2023
701
0

Ще на початку року EA повідомили, що збираються звільнити приблизно 6% своїх працівників, реструктурувати деякі студії та переглянути своє майно. Таким чином звільнення торкнуться приблизно 780 працівників. Перші наслідки цього були відчутні давніше, коли EA припинила розробку майбутньої гри Battlefield та заявила про закриття Apex Legends Mobile. Згодом було звільнено також 200 тестувальників основної гри Apex Legends. 

Тепер же коса реструктуризації торкнулась Firemonkeys. Ще в квітні працівників було попереджено про ці зміни, а 28 квітня звільнено Генерального менеджера студії Джо Донох'ю. Студія втратила 2/3 працівників. Згідно з наявною інформацією, залишок команди сфокусується над підтримкою The Sims Freeplay, а Real Racing 3 та Need for Speed: No Limits перейдуть під управління EA Slingshot в Індію. Як це вплине на якість та майбутні оновлення даних ігор - невідомо. 

Представники EA на запити GamesIndustry.biz відповіли наступне:

Ми постійно трансформуємося, щоб надавати ігри та послуги, які зацікавлюють наших гравців, об'єднують та надихають. Саме з цією метою ми внесемо деякі зміни в структуру Firemonkeys Studio, що дозволить командам зосередитися на підтримці живих сервісів для The Sims FreePlay.

Надійна підтримка Real Racing 3 і Need for Speed: No Limits буде передана існуючим командам EA. Ми продовжуватимемо тісно співпрацювати з усіма відповідними командами під час переходу.

Досвідчені любителі серії NFS можуть відчути певне дежавю, адже так само колись завершилась історія NFS World. Про історію цієї гри ви можете переглянути відео на нашому Youtube-каналі.

Варто зазначити, що в режимі "підтримки" гра зможе існувати ще доволі довго, але плани та наміри розробників стануть зрозумілими уже в майбутніх оновленнях.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
439
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
397
0