Менструальна відпустка в CD Projekt Red

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Менструальна відпустка в CD Projekt Red
Менструальна відпустка в CD Projekt Red
Ігрові новини
00:13, 24 квітень 2022
336
0

Як розповідають джерела, пов'язані з польською компанією CD Project Red (Відьмак, Кіберпанк) у студії переймаються не лише термінами випуску патчів для Кіберпанку, але і самопочуттям своїх працівників.

З метою досягнення рівності у робочому колективі, підрозділ CDPR, який відповідає за магазин GOG вирішив протестувати можливість надання працівницям спеціального вихідного у період менструації. У випадку виникрення менструальної болі, працівниця має право піти у відпустку, до покращення самопочуття. 

Також компанія роздумує над введенням таких вихідних і для інших підрозділів. Як заявляє директор, відповідальний за зв'язок із громадськістю, схожа ініціатива зараз не зустрічається в ігровій індустрії, і CDPR буде одною з перших компаній, які запровадять менструальні вихідні для своїх працівників. 

Якщо ви вважаєте, що такі нововведення - екзотика на ринку праці, то можемо зазначити, що менструальні вихідні є запровадженими на національному рівні в таких країнах, як Індонезія, Японія, Південна Корея, Тайвань та Замбія.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Як знайти усі графіті в Hi-Fi Rush | Усі локації. Як знайти усі графіті в Hi-Fi Rush | Усі локації.
Повний гайд зі збору усіх графіті для гри «Hi-Fi Rush» та виконання «Колекціонер стріт-арту» («Street Art Collector»)....
15.07.24
88
0
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
1 010
0