Анонсовано серіал за мотивами книг про Гаррі Поттера

GEEKS.NEWS » Новини » Анонсовано серіал за мотивами книг про Гаррі Поттера
Анонсовано серіал за мотивами книг про Гаррі Поттера
Новини / Кіно
21:18, 13 квітень 2023
492
0

Здавалося б, всього трохи більше десяти років тому завершилася кіноепопея про хлопчика, що вижив. Не зважаючи на те, що “Поттеріана” вже стала класикою кінематографу, фільми не встигли застаріти. Втім, схоже, з цим твердженням не згодні у HBO Max, адже було оголошено, що історія Гаррі Поттера буде перезнята у форматі серіалу.

У компанії стверджують, що особливістю майбутньої екранізації стане максимальна близькість до книжкового першоджерела. Схоже, що саме з цією метою виконавчим продюсером проекту виступить Джоан Роулінг.

Також відомо, що кожен сезон серіалу екранізуватиме події однієї з книг серії. Тобто, нас чекатиме не менше семи сезонів.

На прес-конференції, присвяченій цьому анонсу, директор HBO Max Content Кейсі Блокс прокоментував початок роботи наступною заявою:

Ми раді дати глядачам можливість відкрити для себе Гоґвортс абсолютно по-новому. Гаррі Поттер - це культурний феномен, і очевидно, що саме тому існує така стійка любов і жага до чарівного світу. У партнерстві з Warner Bros. Television і Дж. К. Роулінг новий серіал на HBO Max зануриться в кожну з культових книг, якими шанувальники продовжують насолоджуватися протягом всіх цих років.

Окрім офіційного анонсу, на Youtube-каналі HBO Max був опублікований невеликий тизер. Цікаво, що у відео використані логотип і музика з попередньої серії екранізацій.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
431
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
391
0