В мережі з'явилося фото першого CMP від Nvidia

GEEKS.NEWS » Новини » В мережі з'явилося фото першого CMP від Nvidia
В мережі з'явилося фото першого CMP від Nvidia
Новини / Техніка і Наука
10:54, 12 березень 2021
492
0
Як відомо, компанія Nvidia готує спеціальні версії своїх графічних чіпів, які призначені спеціально для майнінгу криптовалют. Таким чином, а також шляхом обмеження майнінгу на ігрових продуктах компанія планує боротися з дефіцитом на ринку відеокарт. Проте, якщо раніше нам були доступні тільки технічні характеристики майбутніх CMP, то завдяки Videocardz з'явилася можливість поглянути на фото одного з варіантів карт для майнінгу. В даному випадку, від компанії Gigabyte.


На фото зображена молодша модель Nvidia CMP 30HX, побудована на TU-116-100 і обладнана 6 ГБ пам'яті стандарту GDDR6. Як можна зауважити, на CMP відсутні інтерфейсні роз'єми, що, як і припускалося, не дозволить використовувати цей пристрій у якості відеокарти. Також на фото видно, що карта займатиме тільки один слот у корпусі, хоча сама система охолодження все одно закриє другий слот. Зверху також помітно один 8-pin роз'єм, що відповідає планованому TDP у 125W.


Стосовно майнерських характеристик, Nvidia CMP 30HX може досягати хешрейту біля 26Mh/s, що приблизно відповідає карті RTX3060 із захистом від майнінгу, або RX5500XT чи GTX1070, якщо порівнювати зі старішими поколіннями відеокарт.


Ціна майбутніх CMP поки не розголошується.

Джерело: VideoCardz
Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
426
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
386
0