Обмеження майнінгу в RTX3060 знаходиться не тільки у драйвері. Також можлива поява обмеження і на інших моделях

GEEKS.NEWS » Новини » Обмеження майнінгу в RTX3060 знаходиться не тільки у драйвері. Також можлива поява обмеження і на інших моделях
Обмеження майнінгу в RTX3060 знаходиться не тільки у драйвері. Також можлива поява обмеження і на інших моделях
Новини / Техніка і Наука
22:05, 20 лютий 2021
508
0
Як ми вже писали, на відеокарті Nvidia RTX3060 буде реалізовано обмеження для майнінгу, яке урізатиме продуктивність відеокарти в задачах майнінгу криптовалюти Ethereum на 50%. Завдяки попереднім оглядам від блогерів стало зрозуміло дещо більше про цю технологію.



Так, "придушення" продуктивності відеокарт при майнінгу дійсно працює навіть на старих версіях драйвера, що дає можливість припустити, що реалізація обмежень проведена не тільки на рівні драйвера, а й, можливо, на рівні BIOS відеокарти. Втім,зниження продуктивності, як і було заявлено, присутнє тільки при майнінгу криптовалюти Ethereum. Примайнінгу інших валют продуктивність залишається повноцінною.

Також свій коментар дав і представник Nvidia Браян Дель Ріццо. Він вказав, що присутнє певне захищене "рукостискання" між драйвером, чіпом GPU і BIOS, що не повинно дозволити прибрати обмеження. 



Також присутня інформація, що Nvidia планує додати подібне обмеження і до іншихмоделей своїх відеокарт, наприклад: RTX3090, RTX3080, RTX3070, RTX3060Ti. Проте, імовірно, це стосуватиметься тільки нових відеокарт, оскільки на старих відеокартах можна буде просто не оновлювати драйвери, що позбавляє сенсу звичайне додавання обмеження в драйвер.
Джерело: Videocardz(1), Videocardz(2)
Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
410
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
370
0