У мережу потрапили можливі характеристики Apple M1X - більш потужного ARM-процесора для Mac

GEEKS.NEWS » Новини » У мережу потрапили можливі характеристики Apple M1X - більш потужного ARM-процесора для Mac
У мережу потрапили можливі характеристики Apple M1X - більш потужного ARM-процесора для Mac
Новини / Техніка і Наука
15:43, 19 лютий 2021
471
0
На сайті CPU Monkey з'явилася сторінка з передбачуваними характеристиками Apple M1X - у нього буде вдвічі більше продуктивних ядер, більше оперативної пам'яті і більш висока частота завдяки збільшеному енергоспоживанню.

Базовий Apple М1 складається з чотирьох продуктивних ядер Firestorm, чотирьох енергоефективних Icestorm, 8 графічних ядер, до 16 ГБ оперативної пам'яті і різної периферії на зразок нейропроцесора і контролера портів введення-виведення.


M1X відрізняється тим, що число ядер Firestorm збільшили до восьми (всього буде 12), обчислювальних блоків графіки стало 16, а пам'яті може бути до 32 ГБ (LPDDR4X на частоті 4266 МГц).

Деталі на кшталт 12-ядерного компонування вже згадувалися минулими витоками, тому ЗМІ вважають, що дані CPU Monkey можуть бути вірними. Офіційної інформації про Apple M1X поки немає - оновлені MacBook Pro 16 і настільні iMac з цим чіпом можуть анонсувати в березні або квітні, однак виробник поки не озвучував ніяких планів.

Раніше аналітик Мін-Чі Куо повідомляв, що моделі MacBook і iMac 2021 року отримають великий редизайн та нові дисплеї з підсвічуванням mini-LED.
Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
418
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
378
0