Samsung запатентували смартфон зі складним і висувним дисплеєм

GEEKS.NEWS » Новини » Samsung запатентували смартфон зі складним і висувним дисплеєм
Samsung запатентували смартфон зі складним і висувним дисплеєм
Новини
14:08, 13 жовтень 2020
1 228
1
Samsung - один з небагатьох виробників складних смартфонів. Компанія вже випустила три моделі, і, схоже, що вже працює над новими. В одному з останніх патентів південнокорейського гіганта описується дизайн пристрою, що відрізняється від усього, що є на ринку. Екран гаджета складається в двох місцях.

Пристрій з назвою, імовірно, Galaxy Z Dual Fold кардинально відрізнятиметься від існуючих Galaxy Z Flip і Galaxy Z Fold 2. Екран згинатиметься в двох місцях, що помітно розширює сценарії його використання.


В розкладеному вигляді ми отримуємо повністю плоский екран невідомого розміру. Можна лише припустити, що в такому вигляді гаджет буде більше актуального Galaxy Z Fold 2. З одного боку знаходиться подвійний шарнір, що дозволяє фіксувати екран під будь-яким потрібним кутом. Передбачається, що завдяки цьому Galaxy Z Dual Fold можна буде встановити на стіл, як невеликий ноутбук, набираючи текст на нижній частині. Для цього в корпусі також передбачена невелика відкидна підставка.


З іншого боку знаходиться один шарнір, але там же екран при необхідності можна витягнути, зробивши його ще більше. На зображенні пристрою в складеному стані видно, що позаду дисплей не доходить до кінця з одного боку. Можливо, саме за рахунок цього в розкладеному вигляді на дисплеї не буде складок. Подібний підхід з зміщуваним екраном використовується в Motorola RAZR.

Поки немає ніяких гарантій, що Samsung випустить такий пристрій.
Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (1)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
435
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
394
0