Завантаження в Steam позбудуться обмеження швидкості

GEEKS.NEWS » Новини » Завантаження в Steam позбудуться обмеження швидкості
Завантаження в Steam позбудуться обмеження швидкості
Новини / Ігрові новини / Техніка і Наука
11:54, 16 лютий 2021
463
0
Дотепер швидкість завантаження в Steam, особливо, якщо у вас надшвидкий інтернет, була обмеженою на рівні, приблизно 160 мбіт\с (20 мб\с), та з недавнім оновленням steamcmd, як стверджують розробники, швидкість завантаження позбулася цього обмеження. 

10 лютого 2021 року ми випустили оновлення до steamcmd, яке має значно покращити швидкодію під час вивантаження збірок вмісту SteamPipe.

Принаймні невелике покращення швидкодії повинно спостерігатися для всіх вивантажень, але найбільша зміна — це підвищення максимальної швидкості вивантаження.

Раніше гранична швидкість вивантаження становила приблизно 160 Мбіт/с (20 МБ/с). Ми виявили причину цього обмеження, і швидкість вивантаження тепер повинна значно перевищувати цей поріг. Нове обмеження залежатиме від можливостей диска й процесора на комп’ютері, що використовується для локальної збірки, та швидкості місцевого з’єднання з Інтернетом. Під час тестування ми наразі досягли гігабітного дротового з’єднання, а фактична швидкість вивантаження для наших партнерів становить 560 Мбіт/с (70 МБ/с).

Зауважте, що ця зміна не впливає на початкові стадії процесу збірки — «Складання списку файлів» (Building file list) і «Сканування вмісту» (Scanning Content). Однак вони вже є достатньо багатопотоковими, що має максимізувати швидкодію на більшості комп’ютерів, які використовуються для збірки. Ми саме покращили стадію «Вивантаження вмісту» (Uploading Content).

Джерело:STEAMWORKS DEVELOPMENT
Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
410
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
370
0