Samsung встановила в Лондоні 5G автобус

GEEKS.NEWS » Новини » Samsung встановила в Лондоні 5G автобус
Samsung встановила в Лондоні 5G автобус
Новини
14:30, 01 листопад 2020
646
0
У центрі Лондона в студії Samsung в районі Кінгс-Крос (Samsung KX) з'явився 5G-автобус. Єдина в своєму роді сучасна концепція культового міського транспорту туманного Альбіону в натуральну величину демонструє можливості технології 5G на дорозі.

  • Геймінг в дорозі: Опинившись в автобусі, користувачі можуть зіграти на Samsung Galaxy Note20 з контролером Xbox One, а, при бажанні, ще й позмагатися з іншими пасажирами, оскільки пристрої легко відображаються на вбудованому в інсталяцію 82-дюймовому телевізорі Samsung QLED 8K. Для цього достатньо просто активувати функцію поділу екрана.
  • Робота в дорозі: Гості простору можуть оцінити швидкість завантаження різних файлів на швидкостях 5G, або підключити до планшета Samsung Galaxy Tab S7 в 5G автобусі компактну клавіатуру і випробувати роботу з документами в режимі мобільного робочого місця. Знадобився доступ до домашнього комп'ютера? Функція віддаленої роботи дозволить віртуально увійти в систему. Мобільний зв'язок п'ятого покоління впорається і з такими завданнями.
  • Розваги в дорозі: Відвідувачам доступний також стрімінг на високій швидкості з сервісів YouTube, Spotify і Netflix. Перебуваючи, наприклад, на автобусній зупинці, користувачі можуть вибрати відповідний контент на Samsung Galaxy Note20 або Samsung Galaxy Tab S7, а потім просто сісти в 5G-автобус і насолоджуватися переглядом або прослуховуванням.
 
Бездротова технологія 5G дозволяє підключатися до більшої кількості пристроїв, і підтримує стійку роботу з важкими файлами і контентом навіть в дорозі. Мережі п'ятого покоління, що стрімко розвиваються зараз по всьому світу, здатні забезпечити найшвидшу передачу даних на сьогоднішній день.

Джерело: ​Samsung​​​
Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
424
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
384
0