Китайські хакери змогли подолати обмеження майнінгу на RTX3060

GEEKS.NEWS » Новини » Китайські хакери змогли подолати обмеження майнінгу на RTX3060
Китайські хакери змогли подолати обмеження майнінгу на RTX3060
Новини / Техніка і Наука
18:09, 10 березень 2021
462
0
Кілька тижнів тому ми писали про те, що у відеокарті RTX3060 від Nvidia реалізовано захист від майнінгу. Компанія вдалася до такого кроку щоби подолати дефіцит відеокарт для геймерів і ентузіастів, а також спонукати майнерів купувати її нові CMP, створені спеціально для майнінгу. Проте, недовго захист зміг втриматися, і вже появилася інформація про те, що китайським майнерам вдалося обійти це обмеження.


Сам процес обходу механізму захисту полягає у використанні програмної "прокладки" між GPU, BIOS і драйвером. Результат не заставив себе чекати: хешрейт відеокарти зріс із ~20Mh/s до нормальних 40-50Mh/s. Варто відзначити, що такий результат досягнуто при майнінгу криптовалюти Ethereum, адже саме не неї розповсюджувалося встановлене обмеження. Також одним із майнерів було відмічено, що сумарний хешрейт збірки із восьми RTX3060 склав 362,75Mh/s.

Ще незрозуміло, наскільки складним буде процес обходу, але якщо він буде досить простим для більшості майнерів, то можна сміливо очікувати на ріст попиту на RTX3060.
Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
439
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
397
0