Батл-рояль для смартфонів і планшетів Apex Legends Mobile вийде вже у травні

GEEKS.NEWS » Новини » Батл-рояль для смартфонів і планшетів Apex Legends Mobile вийде вже у травні
Батл-рояль для смартфонів і планшетів Apex Legends Mobile вийде вже у травні
Новини / Ігрові новини
19:26, 05 травень 2022
220
0

Вже досить довго мобільна версія знаменитого батл-рояля Apex Legends знаходилася на стадії бета-тестування. Та, нарешті, стало відомо, що гра вийде цього місяця, хоча конкретна дата й невідома.

Розробкою гри займалася окрема команда в складі Respawn Entertainment у кооперації з Lightspeed & Quantum Studios, відомою за розробкою PUBG Mobile.

Загалом, гра запропонує гравцям той же досвід, що і «старша» версія, тільки на смартфоні. Втім, як мінімум на початку, існуватимуть і певні відмінності. Так, доступними будуть не всі герої, а тільки десять стартових легенд. Також будуть доступні й додаткові режими, яких в оригіналі немає.

Було оголошено й приблизні системні вимоги. Версія для IOS вимагатиме, як мінімум, смартфона iPhone 6S і IOS 11. Якщо ж ви захочете пограти в Apex Legends Mobile на Android, то необхідний буде пристрій з Android 6.0, чи новіше, а також процесором рівня Snapdragon 435, чи краще. Для гри також необхідно 2 гігабайти оперативної пам’яті, і 4 гігабайти постійної. Ця вимога спільна для обох операційних систем.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
434
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
393
0