Respawn забанила 700+ високорангових гравців Apex Legends

GEEKS.NEWS » Новини » Respawn забанила 700+ високорангових гравців Apex Legends
Respawn забанила 700+ високорангових гравців Apex Legends
Новини / Ігрові новини
16:00, 18 березень 2021
505
0
Не пройшло і декількох днів після скандалу з баном команди на турнірі Fortnite, як розробники студії Respawn вирішили і собі відзначитися масовою роздачею банів гравцям. 
У якості своїх "жертв" вони вибрали гравців з високим рангом (Gold, Platinum, Diamond, Master та Predator). У своєму твіттер-акаунті аналітиз безпеки Конор Форд повідомив, що більш ніж 700 гравців втратили можливість грати та отримали бан. 

700+ облікових записів, що використовуються для шахрайства в рейтингу (Gold-Pred), були назавжди заборонені з минулого Четверга. Це не включає і не буде включати жодних облікових записів, які використовували нескінченну експлуатацію теплового екрану. Люблю вас всіх

Серед причин блокування було вказане використання чітів (програм для автонацілювання, неприроднього пересування, зору "крізь стіни"). Розробник вважає, що використання глічів, лазівок та упущень, які були допущені при розробці гри не є причиною для перманентного блокування користувачів.
Одним з нових глічів стало використання безкінечного Теплового щита, який був доданий в гру з виходом події "Теорія Хаосу".

Також у повідомленні журналістам Конор Форд зазначив, що більш ніж 180 гравців займали найвищі ранги в турнірному рейтингу, а саме Master та топі 500 гравців - Predator. Серед забанених акаунтів були помічені "крадені" акаунти, які в минулому були викрадені у попередніх власників і використовувались з метою перепродажу. Він нагадав, що правила гри не дозволяють користуватися чітами та стороннім програмним забезпеченням, яке дає перевагу у грі. Підсумовуючи розробник сказав, що кожного місяця близько 100 000 гравців отримує бан за використання чітів, хоча компанія цього не афішує. 
"Деякі коритувачі отримують бан до того, як вони [вступають в матч]. Деякі просто переходять на зламаний акаунт і лютують у публічному режимі, і їх миттєво виявляють", - сказав він. "У рейтингових серіях загалом спостерігається менше шахраїв, особливо у вищих рангах, оскільки їм потрібно більше часу, щоб їх не помітили та вони змогли досягти цього рівня. Значна кількість також баниться в рангах від " Бронза до золота ".
Розробник порадив гравцям довести свою майстерність чесним шляхом, зайнявши топ 500 гравців, або ж спробувати показати себе займаючись стрімінгом на відповідних платформах.
Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
358
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
317
0