Бан за твіт: Команду гравців Fortnite дискваліфікували після гнівного висловлювання в Twitter

GEEKS.NEWS » Новини » Бан за твіт: Команду гравців Fortnite дискваліфікували після гнівного висловлювання в Twitter
Бан за твіт: Команду гравців Fortnite дискваліфікували після гнівного висловлювання в Twitter
Новини / Ігрові новини
22:57, 15 березень 2021
489
0
На емоціях один з гравців надіслав гнівний твіт головному творчому директору Дональну Мустарду. За це його команда була дискваліфікована з турніру та позбавлена нагороди. 

Один із товаришів по команді Ріглі, Диктат, поділився отриманим повідомленням про дискваліфікацію своєї команди з турніру, в якому йдеться про те, що команда порушила правило 8.1.2: "Гравці повинні поважати інших гравців, адміністраторів події, глядачів та спонсорів (залежно від ситуації) ). "


Також імовірно, що твіт Wrigley порушує щонайменше два інші правила FNCS щодо "токсичної поведінки":
8.1.1 - Усі гравці повинні вести себе так, щоб вони завжди відповідали (а) Кодексу поведінки в цьому розділі 8 (“Кодекс поведінки”) та (b) загальним принципам особистої доброчесності, чесності, і хорошої спортивної майстерності.
8.1.3 - Гравці не повинні поводитись таким чином (a), що порушує ці Правила, (b), що руйнує, небезпечно чи руйнує, або (c), що іншим чином шкодить користуванню грою іншими користувачами, як це передбачено Epic (як вирішив Епік). Зокрема, гравці не повинні брати участь у переслідуванні чи неповажній поведінці, вживанні образливих або різких висловлювань, саботажі гри, спамі, соціальній інженерії, шахрайстві або будь-якій протизаконній діяльності ("Токсична поведінка").

Третій учасник тріо, Узерц, сказав Полігону, що спалах Ріглі відбувся після того, як його вдарили в першому раунді гранд-фіналу FNCS, і сказав, що ні він, ні Диктат не знали про твіт до наступного дня. Незважаючи на це, товариші по команді Ріглі були вигнані з змагань без можливості знайти іншого третього гравця.



Головна іронія полягає в тому, що навіть якби Wrigley, Dictate і Userz вийшли на останнє місце в турнірі, вони все одно заробили б гроші: всі команди, які пройдуть у фінал Розділу 2 сезону 5 FNCS у дивізіоні NA East отримують щонайменше 1800 доларів, що складає 600 доларів на гравця. Бути дискваліфікованим, це означає, що гравці поїдуть з порожніми руками.


Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
435
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
394
0