Стартувала подія "Теорія Хаосу" в Apex Legends. Що відомо?

GEEKS.NEWS » Новини » Стартувала подія "Теорія Хаосу" в Apex Legends. Що відомо?
Стартувала подія "Теорія Хаосу" в Apex Legends. Що відомо?
Новини / Ігрові новини
18:00, 09 березень 2021
509
0
Нова подія стартує 9 березня та триватиме до 23 березня.
Оновлення принесе в гру наступні зміни:
  • Apex Legends запускається на Nintendo Switch, трейлер був продемонстрований раніше;
  • Нова тематична локація Каустіка;
  • Новий режим "Кільце люті";
  • Новий слот в інвентарі та новий предмет - Тепловий щит;
  • Можливість приєднуватися в бої дуо та тріо неповним підрозділом або в соло;
  • Колекційна подія "Теорія хаосу" з відповідними нагородами, тематичними скінами та новою реліквією Бангалор.
  • Зміни балансу, характеристик персонажів та виправлення багів.


Запуск на Nintendo Switch:
У вівторок, 9 березня, Apex Legends стартує на Switch з підтримкою крос-платформенної гри, нашого останнього сезонного контенту гра буде ідентичною з іншими платформами.

Оскільки розробники дещо затримали вихід на дану платформу і пропустили старт сезону, гравцям буде надано 30 безкоштовних рівнів бойового пропуску а також два тижні подвійного досвіду.

Крім того, щоб відсвяткувати вихід гри на Switch і привітати гравців на арені, також усім роздадуть легендарний скін Pathfinder (так званий PATH) як безкоштовну винагороду для гравців, які завантажують Apex Legends на Nintendo Switch між запуском гри та закінченням сезону 8 - (4 травня 2021 р.).

Тематична локація Каустіка.
Коли життя дає вам лимони, ви можете розраховувати на те, що Каустік перетворить їх на токсичний лимонад. Вдихніть його на абсолютно новій їдкій фабриці переробки; нова домінуюча мишоловка з безліччю предметів високого рангу, що манить усіх Легенд, які шукають безкоштовного сиру.


Там, де колись стояла водоочисна фабрика, нова очистка Каустіка була побудована для запобігання виливу палива на місце аварії до океану. Але чи це так?

Александр Нокс проводить свій найграндіозніший експеримент, який вимагає, щоб "піддослідні" зливали токсичну рідину з центру установки. Це тимчасово надає доступ до чотирьох золотих предметів здобичі, зачинених у клітках. Гравці повинні бути швидкими, хоча жадібність може бути смертельною.


Якщо ви випадково помітите, що Вояж Міража відсутній, ви можете звинуватити у цьому Каустіка. Забруднені пари від їдкого токсину дійсно вбили атмосферу, тому Міраж вирушив у плавання, щоб відвезти учасників в інше місце. Це ще ніхто не помітив, але цей корабель, як правило, з’являється на арені тоді, коли ви цього найменше очікуєте.

Новий режим, Тепловий щит та новий слот в Інвентарі.
Ring Fury - це новий ігровий режим Apex, який відповідає звичайним правилам BR, але кожного раунду на карті в межах поточного рингу з'являтиметься одина або кілька Зон ураження. Кільцеві спалахи повільно розширюються в межах Арени! Меґі впевнена, що знає, як створити вечірку.

Ті, хто потрапить у спалах кільця, отримають шкоду, яка дорівнює дамагу, завданому кільцем поточного раунду. Вам з’явиться коротке попередження на карті та мінімапі перед тим, як з’явиться Ring Flare. Легенди вимовлять унікальні репліки, якщо їм загрожує пряма небезпека або якщо хтось поруч відкривається.


То як впоратися з кільцевими спалахами? Ну, двома шляхами. По-перше, намагайся не потрапити в них, це нерозумно. Якщо цього не уникнути, ви можете скористатися новим предметом, який вводиться в гру, під назвою Тепловий щит.

Під час гри в даному режимі всі гравці починатимуть гру з Тепловим Щитом в своєму інвентарі. Киньте свій Тепловий щит, щоб уникнути пошкоджень від спалахів кільця (або від самого кільця зони!) І пам’ятайте, що ви завжди можете знайти більше. Розподіл луту для цієї події налаштовано на поширення теплових щитів по всій карті.


Теплові щити утворюють захисний купол, відбиваючи смертельний ефект кільця на короткий час, дозволяючи Легендам грабувати, оживляти і взагалі робити якісь дивовижні трюки за межами Кільця. Крім того, коли ви знаходитесь у куполі, використання лікувальних предметів прискорюється на 50%, а швидкість відродження збільшується на 25%. Цей бонус надається ТІЛЬКИ Тепловими щитами, які були активовані кільцем. Теплові щити в режимі очікування в безпечній зоні економлять енергію, і не надають ніяких бонусів.

Але будьте уважні: Тепловий щит повільно втрачатиме потужність, оскільки його пошкоджує кільце. Пошкодження від Кільця відображається на тривалості роботи Теплового Щита, тому не варто очікувати, що він працюватиме дуже довго у фінальних раундах.

Після завершення режиму Ring Fury Escalation, Heat Shield (Тепловий щит) залишатиметься у грі як загальна здобич.

Слот виживання.

Ви помітите, що Тепловий щит не займає жодного з ваших звичайних слотів в інвентарі - натомість він знаходиться в абсолютно новому “Слоті виживання”.

Слот виживання має на меті усунути вибір між звичайною здобиччю та ситуативними утилітами, такими як Мобільний маяк відрождження або Тепловий щит. Зараз немає жодної причини не носити з собою одну з них. Координуйтеся зі своєю командою, і збільшуйте можливість для виживання!

Як і тепловий щит, сам слот виживання залишатиметься доступним у грі навіть після закінчення режиму Ring Fury Escalation.

Як і попередні режими, Ring Fury замінить звичайні режими Duos та Trios протягом двотижневого періоду Події Теорія Хаосу. На рейтинг це не вплине.

Однак, на відміну від попередніх режимів, Ring Fury - це «Режим ескалації», що означає, що кожні кілька днів під час даного івенту ми будемо крутити деякі тумблери, щоб збільшити обширність, час та розмір Ring Flares. До кінця події можна очікувати п’ять різних етапів ескалації. Захоплююче!

Удачі там.

Підбір гравців без заповнення команди

Гра без заповнення - це новий спосіб зіграти в гру в соло. Ось як це працює, і чому ви можете використовувати його.


У лоббі тепер ви побачите прапорець "Заповнити команду". Це означає, що система підбору намагатиметься заповнити ваш загін до Duos або Trios, незалежно від того, скільки ви чекали. Так гра працювала до цього моменту і це буде налаштуванням за замовчуванням після кожного зіграного матчу.

Якщо зняти цей прапорець і натиснути кнопку Готовий, ваша партія перейде до вибраної події, не заповнюючи вашу команду іншими гравцями. Отже, якщо ви одиночно стаєте в чергу в Тріо, якщо прапорець «Заповнити команду» не поставлено, ви зайдете в соло. Ви будете в команді сам, проти команд з трьох гравців.

Ми все ще впевнені, що найкраще грати Apex Legends в команді. Але ми запускаємо цю можливість матчів без заповнення як опцію для сольних гравців, оскільки ми вважаємо, що вона дає багато можливостей для творчості, щоб зіграти у гру по-своєму.

У нас є певні обмеження щодо команд без заповнення, оскільки ми не хочемо, щоб це сильно порушило ігролад або темп гри для інших гравців. У будь-якому матчі ми допускаємо лише шість потенційних команд без заповнення, а також ця функція недоступна в рейтингу.

Колекційна подія "ТЕОРІЯ ХАОСУ" та нагороди за проходження.

Почнемо з халяви. Як завжди, подія з колекції теорії хаосу приносить шкалу очок із абсолютно новою косметикою. Серед призів легендарні скіни легендарні стилі зброї Kraber та EVA-8.

Ви можете заробляти 1000 очок на день, а випробування оновлюються щодня. Також є складні завдання, які винагороджуються чотирма унікальними значками, якщо ви виконали їх під час події. Всі ці завдання також сумуються з вашим бойовим пропуском, тому ви можете виконати декілька відразу.

І звичайно, Chaos Theory також представляє абсолютно новий набір з 24 тематичних косметичних елементів, прив'язаних до події.

Натхненні воїнами Крайніх світів, наші Легенди отримують шалену нову зовнішність, випадаючи на арену.

Всі 24 предмети будуть доступні через пряму покупку (для монет Apex або металів ) та в пакетах Apex Event протягом усього періоду події. Якщо ви зберете всі 24 предмети події, ви розблокуєте реліквію Бангалор.

Бангалор зняла ніж пілота з холоднокровного супротивника. З того дня вона зробила його своїм власним.



Після закінчення події реліквія для Бангалор стане доступною в розділі реліквій за метали.

Зміни характеристик Легенд

Каустік
  • Час перезарядки Nox Gas Grenade збільшено з 2,5 хвилин до 3,5 хвилин.
  • Шкода від газу стала фіксованою - 5 к.с. за секунду замість нарощування з 6 к.с. → 12 к.с.
Патфайндер
  • Видалено низький профіль моделі
Гібралтар
  • Видалено на 15% швидше використання лікувальних предметів, перебуваючи в Куполі захисту.
Хорайзон
  • Збільшено час відновлення Чорної діри з 2 хвилин до 3 хвилин
Ревенант
  • Тиша Ревенанта тепер відключає невидимість Міража під час оживлення та відродження, а також самолікування Октейна.
Ватсон
  • У Ватсон з'явилась пасивна регенерація щита на рівні 0,5 очок / с (половина поточної норми регенерації здоров’я Октейна).
Рампарт
  • Гранати пошкоджують Стаціонарне укриття як зазвичай, а не завдають 200 шкоди.
  • Вибухівка тепер просто пошкоджує Шейлу замість того, щоб завдати фіксовано 175 шкоди.

Зміни характеристик зброї

Оптика для зброї
  • Вся золота зброя AR та LMG за замовчуванням з оптикою 2х.

Mastiff

  • Пошкодження шротом зменшено з 13 → 11. Швидкість пострілу збільшена з 1,0 → 1,1
Wingman
  • +1 куля до будь-якого розміру магазину, включаючи стоковий.
Hemlok
  • Збільшений розкид при стрільбі від бедра.
Більше інформації ви можете прочитати на офіційному порталі гри.
Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
410
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
370
0