Forza Horizon 4 стала доступна у Steam

GEEKS.NEWS » Новини » Forza Horizon 4 стала доступна у Steam
Forza Horizon 4 стала доступна у Steam
Новини / Ігрові новини
13:40, 10 березень 2021
479
0
Forza Horizon 4 - аркадний автосимулятор від розробників Playground Games, що належать Microsoft. Тому не дивно, що донедавна гра була доступна виключно на Xbox і у магазині Windows на ПК. Та ситуація змінилася на краще, адже з 9 березня 2021 року гра доступна і на цифровому майданчику Steam.



Загалом, Steam-версія є тією ж самою грою, що й у магазині Windows, хоча певні відмінності все ж є. Наприклад, у Steam гра коштує відчутно дешевше. На даний момент стандартна версія гри у магазині Microsoft коштує 1540 гривень проти 699 гривень у Steam. Різниця, м'яко кажучи, відчутна. Також у магазині від Valve доступні й усі DLC, що доступні для гри на даний момент. Купити їх можна або окремо, або у складі Deluxe чи Ultimate видань.


Крім того, розробники в честь виходу гри в Steam дарують гравцям безкоштовний автомобіль: Porsche 911 GT3 RS 2019 модельного року. Для його отримання достатньо просто зайти в гру до 14 березня.



Нагадаємо, що Forza Horizon 4 - це аркадний гоночний симулятор, що вийшов 28 вересня 2018 року. У цій частині гравці мають можливість взяти участь у різноманітних гоночних подіях за кермом більш ніж 450 автомобілів. Для всестороннього дослідження доступний величезний ігровий світ, що відтворює цілий регіон Великої Британії.Само собою, на рівні з можливістю проходити гру наодинці доступний і мультиплеєр.
Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
358
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
317
0