Користувачі мережі викладають відео, де Xbox Series X "димиться"

GEEKS.NEWS » Новини » Користувачі мережі викладають відео, де Xbox Series X "димиться"
Користувачі мережі викладають відео, де Xbox Series X "димиться"
Новини
20:15, 11 листопад 2020
746
0
На англомовнуму форумі Reddit поширюються відео, на яких зображена консоль Xbox Series X, з вентиляційного отвору якої виходить щось, схоже на дим. 



Кількість відео такого змісту збільшується, як і кількість користувачів, що вважають ці відео фейковими. Існують навіть відео із спростуванням цих проблем.

На даний момент виробник ніяк не прокоментував дані відео, тож намзалишається тільки здогадуватися, дійсно існують дані проблеми у свіжої консолі Microsoft, чи все церобота жартівників з інтернету.

Нагадаємо, що консоль Microsoft Xbox Series X і молодша версія Xbox Series S вийшли у вільний продаж 10 листопада. На честь запуску консолей Microsoft встановила в багатьох містах світу збільшені копії консолі Series X, на якій був розташований екран, на якому демонструвалися трейлери ігор, доступних на нових консолях Xbox.
Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Як знайти усі графіті в Hi-Fi Rush | Усі локації. Як знайти усі графіті в Hi-Fi Rush | Усі локації.
Повний гайд зі збору усіх графіті для гри «Hi-Fi Rush» та виконання «Колекціонер стріт-арту» («Street Art Collector»)....
15.07.24
88
0
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
1 010
0