Ще одна гра стала безкоштовною в Steam - We Were Here Free

GEEKS.NEWS » Роздачі » Ще одна гра стала безкоштовною в Steam - We Were Here Free
Ще одна гра стала безкоштовною в Steam - We Were Here Free
Роздачі
16:30, 11 лютий 2021
553
0
"We Were Here" стала безкоштовною і користувачі мають можливість її забрати. У мережі гра зібрала дуже велику кількість позитивних ігор і раніше роздавалась в PSN. Попри те, що гра здаэться невеликим ынды-проектом, який не достойний уваги більшості геймерів, це не так. Гра пропонує виключно кооперативний режим проходження у якому герої повинні допомагати одне-одному у розгадуванні квестів.
Суть гри полягає в потребі геймерів в коперативі вибратися з дивного старого замку, який наповнений головоломками та різними квестами. Гравці не бачать один одного і знаходяться "по різні сторони стіни". Томуспілкуватися прийдеться багато. І прийдеться вчитися одне-одного розуміти, адже квести переважно носять такий характер, де половина вирішення належить одному гравцю, але успіх неможливий без іншої половини квесту, за яку відповідальний інший гравець. Гра допоможе випробувати, наскільки ви знаєте одне одного та наскільки шкидко гравці зможуть знайти взаєморозуміння вцьому цікавому онлайн-просторі. Тим більше увесь цей досвід безкоштовний.
Трейлер гри:


Забрати свою копію гри можна за посиланням в Steam.
Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
426
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
386
0