Оце сюрприз! Rage 2 стала тимчасово доступною в Epic Game Store!

GEEKS.NEWS » Роздачі » Оце сюрприз! Rage 2 стала тимчасово доступною в Epic Game Store!
Оце сюрприз! Rage 2 стала тимчасово доступною в Epic Game Store!
Роздачі
17:00, 18 лютий 2021
509
0
У 2011 році вийшла перша частина гри Rage. По суті гравці отримали деяку "альтернативу" всесвіту Fallout хоча і сюжетно слабшу.
Сюжет гри був доволі звичайним. У всесвіті гри відбувся апокаліпсис. Величезний космічний астероїд Апофіз упав на поверхню планети, в наслідок чого звичайне буття було стерто. 80% населення планети загинуло. Влада впала, а вцілілі були змушені ділити залишки провізії, амуніції та територію. Головному герою і пощастило, і ні. Він був обраний, як учасник програми "Ковчег", в рамках якої створили спеціальні бункерні капсули, які розміщувались глибоко під землею і повинні були пережити апокаліпсис. Вибравшись на свободу герой мимовільно повинен стати учасником того балагану, який відбувається а планеті. Природньо, нема гірше ворога, аніж людина. Тому гравцям потрібно вступити в сутичку з місцевими угрупованнями, які уже планують щось доволі моторошне і зловіще... 
Дія другої частини відбувається через 30 років після подій першої. Гравцям випаде можливість пограти за Вокера - одного із останніх рейнджерів. Йому ж протистоїть організація "Влада" з генералом Кросом на чолі. Герой буде мандрувати по карті, та за допомогою всілякої зброї і пристосувань мішати планам організації, коки не добереться до її верхівки, щоб назавжди покінчити з "Владою".
Хоча гру і розробляла відома студія idSoftware, сюжет ту не головна сторона. Основною фішкою гри є перестрілки. Оскільки розробку консультували творці Doom 2016 та Doom Eternal, то і система сутичок буде схожою. Убивати тут можна з особливою жорстокістю і за допомогою широкого спектру зброї. Тому гра чудово підійде для того, щоб на декілька вечорів вимкнути мізки і просто розважитись смачно фаршируючи ворогів свинцем. 
Трейлер гри:

Коли в Epic Game Store гра була анонсована для роздачі, усі були шоковані, адже забрати її безкоштовно стане можливо у день релізу, а отже геймери зможуть пограти у повноцінний ААА-проект при цьому не тратячи ні гроша. 

Забрати Rage 2 можна безкоштовно за посиланням на Epic Game Store. Роздача триватиме з 18 лютого по 25 лютого.
Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
434
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
393
0