Новий PUBG: New State з ультра-реалістичною графікою скоро вийде на Android і iOS

GEEKS.NEWS » Новини » Новий PUBG: New State з ультра-реалістичною графікою скоро вийде на Android і iOS
Новий PUBG: New State з ультра-реалістичною графікою скоро вийде на Android і iOS
Новини / Ігрові новини
16:00, 28 лютий 2021
765
0
Сьогодні була анонсована нова частина популярного батл-рояля Playerunknown's Batllegrounds для мобільних пристроїв. Нею займаються творці оригінальної версії гри - компанії Krafton Inc. і PUBG Studio, без будь-якої участі Tencent Games.
Проект отримав назву PUBG New State, а також футуристичний сеттинг - дії будуть розвиватися в далекому 2051 році на новій карті під назвою «Трої». В описі гри на Google Play розробники обіцяють, що локацій буде кілька і всіх їх зроблять досить великими - 8 х 8 км.

Геймплей і суть гри залишаться такими ж - потрібно буде залишитися останнім вцілілим серед сотні гравців. Зате з'являться нові види транспорту, гармати і можливість їх кастомізації. Розробники також обіцяють переробити інтерфейс і підтягнути графіку, зробивши її «ультра-реалістичною».
Дата виходу PUBG New State ще не оголошена, але реліз повинен відбутися в 2021 році. Користувачі Android-смартфонів вже можуть зареєструватися на бета-тест, щоб отримати доступ до гри в числі перших. За це покладається подарунок - ексклюзивний скін для машини. Аналогічна можливість у власників техніки Apple з'явиться пізніше.

Перший трейлер PUBG New State:


Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
439
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
397
0