В «Дії» появилася можливість керувати «Байрактаром»

GEEKS.NEWS » Техніка і Наука » В «Дії» появилася можливість керувати «Байрактаром»
В «Дії» появилася можливість керувати «Байрактаром»
Техніка і Наука
21:38, 21 березень 2022
352
0

Від самого початку повномасштабного російського вторгнення в Україну народним мемом стало прохання додати в «Дію» можливість керувати «Байрактаром». Міністерство цифрової трансформації дослухалося до прохань користувачів, і додало можливість керування безпілотником в додаток.

Для того, щоби скористатися можливістю відправити ворогів вслід за російським військовим кораблем за допомогою «Байрактару», необхідно оновити додаток до найновішої версії, і обрати «єБайрактар» у розділі «Послуги». Після цього необхідно вказати свій нікнейм для таблиці рекордів, і можна починати знищувати окупантів.

Звісно ж, це всього лиш міні-гра і керувати справжнім безпілотником через «Дію» неможна, та навіть така великодка демонструє як бажання українського народу опиратися російській агресії, так і те, що Міністерство цифрової трансформації дослухається до побажань громадян України.

Геймплей «єБайрактару» досить простий: необхідно наводитися на колони ворожої техніки і знищувати їх, не даючи їм доїхати до блок-постів. За час і знищену техніку противника нараховуються очки, а найвправніші «оператори» мають можливість потрапити до загальнонаціональної таблиці рекордів.

Нагадаємо, що, якщо Ви бажаєте фінансово підтримати українську армію, це можна зробити через Фонд «Повернися Живим» або спеціальну сторінку на сайті НБУ


Джерело: Посилання

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
359
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
317
0