Українці проти рубля в Origin: створено звернення до компанії з проханням прибрати рашистську валюту та додати українську локалізацію

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Українці проти рубля в Origin: створено звернення до компанії з проханням прибрати рашистську валюту та додати українську локалізацію
Українці проти рубля в Origin: створено звернення до компанії з проханням прибрати рашистську валюту та додати українську локалізацію
Ігрові новини
22:00, 10 березень 2023
407
0

Українська спільнота щиро вдячна Electronic Arts за те, що компанія покинула московитський ринок та припинила локалізовувати ігри мовою тих, хто не достойний цього. 

Водночас, спільнота гравців звернулася до компанії з проханням зробити ще декілька кроків назустріч українській ігровій спільноті, а також попросили розголосу.

Ось основні тези, які висунула спільнота:

  • Додати українську локалізацію до офіційного сайту EA, EA App та мобільного застосунку EA.
  • Усунути оплату в рублях на їх сервісах, адже транзакції з рублем заборонені в Україні, а також ми, звісно, не використовуємо цю валюту.
  • Дозволити гравцям змінювати мову гри на англійську за допомогою EA App та застосунку EA.

Решту пунктів та точні формулювання ви можете знайти у Google Документі

Незважаючи на те, що компанії дуже рідко погоджуються на додавання локалізації в ігри, сервіси вони локалізують значно охочіше. Крім того, EA - партнер Microsoft, яка уже нещодавно розпочала роботу над інтеграцією своїх сервісів для Українських користувачів.

Свої коментарі до компанії ви можете залишати в обговореннях Steam Sims 4, а також в обговореннях до інших ігор EA. Крім того можна залишити коментар і на офіційному форумі EA.

Також вітається поширення звернення в Twitter.

Також, якщо ви досі зустрічаєте московитів в іграх EA, можна залишати на них скаргу «Russian neonazi slur» - повідомляє PlayUA. Таким чином ви збільшуєте ймовірність блокування для неадекватних гравців з московії та не витрачаєте зайвих нервів на спілкування з тими, хто навряд чи зрозуміє вас.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
407
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
368
0