Створено петицію проти росії в Battlefield 2042

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Створено петицію проти росії в Battlefield 2042
Створено петицію проти росії в Battlefield 2042
Ігрові новини
12:30, 16 червень 2022
342
0

На популярному сайті електронних петицій change.org користувачі опублікували звернення до Electronіc Arts із проханням видалити рф, як сторону, доступну для гри, а також прибрати символіку країни терориста (наприклад надпис "ввс рф"), яка зображена на техніці та уніформі оперативників. 

Оскільки більшість техніки, представленої в грі стоїть не лише на озброєнні терористів, пропонується замінити приналежність цих видів озброєння на іншу країну (Туреччина, Іран, Пакистан, Індія або Китай). Або ж і взагалі створити вигадану країну та замінити символіку орків на вигадану. 

Раніше EA прибирала російські команди, збірну та стадіони із своїх спортивних симуляторів, тому замінити декілька надписів та маркування на техніці з наступним патчем буде не складно. 

Підтримати петицію можна за посиланням.

На разі петиція ще не набула широкого розголосу, тому кожен голос важливий. Також петицію можливо просувати і фінансово.

Петиція може увінчатися успіхом, адже до цього розробники BF2042 уже декілька раз міняли та вирізали деяку російську символіку з гри. 

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
420
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
380
0