Youtube розблокував функцію «Спонсорство» в Україні

GEEKS.NEWS » Новини » Youtube розблокував функцію «Спонсорство» в Україні
Youtube розблокував функцію «Спонсорство» в Україні
Новини
23:25, 29 березень 2022
360
0

Багато ІТ-гігантів вже поспішили підтримати Україну, пришвидшивши запуск роботи своїх сервісів в Україні. Компанія Google не залишилася осторонь, і відкрила українцям можливість ставати «спонсорами» своїх улюблених ютуб-каналів.

Загалом, функція спонсорства далеко не нова, і доступна всьому світу вже досить давно, та в Україні донедавна нею можна було скористатися тільки за допомогою VPN. Тепер же кожен українець може підтримати свого улюбленого відеомейкера, не покидаючи Youtube.

За своїм принципом роботи дана функція нагадує аналогічні сервіси на зразок Patreon: користувач оформлює платну підписку на обраний ютуб-канал, за умовами якої з картки щомісяця списується певна сума коштів, яка перечислюється власнику каналу. Натомість, користувач отримує певні бонуси. Наприклад, доступ до ексклюзивних відео, значок біля нікнейму, що дозволить виділитися в коментарях, унікальні емодзі, згадку у відео тощо.



Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
495
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
547
0