Користувачі зможуть редагувати дороги на мапах Google

GEEKS.NEWS » Новини » Користувачі зможуть редагувати дороги на мапах Google
Користувачі зможуть редагувати дороги на мапах Google
Новини / Техніка і Наука
16:44, 12 березень 2021
476
0
Мапи від Google - один із найпопулярніших картографічних сервісів у світі. Щодня ними користуються мільйони людей, і, якщо у містах проблем немає, то для заміської місцевості завжди була гострою проблема відсутності доріг на мапах Google. Схоже, технологічний гігант вирішив взятися за цю проблему.

Так сказано у повідомленні від Google, розміщеному у їхньому блозі. Донедавна внести зміни у мапу можна було тільки писавши до техпідтримки. Проте після запровадження нової функції користувачі зможуть додавати нові дороги, редагувати існуючі, у яких є неточності, і видаляти неіснуючі дороги власноруч через спеціальний інструмент. Загалом, ця можливість стане доступною в більш, ніж 80 країнах вже впродовж кількох місяців. Щоправда, чи є серед них Україна, невідомо.

Детальніше, як працює функція, показано на відео:



Звісно, зміни на мапах не будуть відображатися миттєво, а тільки тоді, коли пройдуть модерацію, яка, як планується, займатиме до семи днів. Та, все ж, така функція - це великий крок вперед, адже дозволить покращити точність карт, і зробити користування ними набагато зручнішим і безпечнішим.

Джерело: Google
Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
426
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
386
0