Telegram планує обіграти ClubHouse на його ж полі

GEEKS.NEWS » Новини » Telegram планує обіграти ClubHouse на його ж полі
Telegram планує обіграти ClubHouse на його ж полі
Новини / Техніка і Наука
12:58, 12 березень 2021
546
0
ClubHouse - це соцмережа для проведення голосових зібрань, яка стала дуже популярною за останній час, і багато компаній доклали зусиль, щоби скласти конкуренцію додатку. Серед останніх і месенджер Telegram, який, згідно з інформацією від інсайдерів, готує схожий і, навіть ширший функціонал.

Власне, мова йде про впровадження в месенджер можливості створення голосових чатів з необмеженою кількістю користувачів. Раніше голосові чати були доступні тільки в групах, і мали обмеження у 5000 учасників, проте після оновлення ліміт кількості користувачів буде прибрано. Також розширяться і можливості адміністраторів. Вони зможуть зберігати запис чату, як подкаст, і давати "слово" учасникам, які цього бажатимуть.

Також стане доступною можливість говорити не тільки від власного імені, а й від імені каналу, що допоможе покращити анонімність, і уникнути спаму в свою адресу.

Тестування нової функції відбудеться вже на цьому тижні, проте впровадження функції для усіх користувачів доведеться зачекати: воно відбудеться, ймовірно, за кілька тижнів.

Джерело: Крот Дурова
Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
400
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
361
0