Компанія DJI тизерить новий дрон, який переверне індустрію.

GEEKS.NEWS » Новини » Компанія DJI тизерить новий дрон, який переверне індустрію.
Компанія DJI тизерить новий дрон, який переверне індустрію.
Новини / Техніка і Наука
15:33, 02 березень 2021
522
0
Цього разу компанія DJI вирішила анонсувати продукт, якого так бракувало в лінійці їх літального обладнання. 
Згідно зі зливами інсайдерів, компанія покаже новий FPV-дрон. Асортимент дронів компанії досить великий і може задовольнити будь-якого відеографа і не тільки. Тут є і міні-моделі, які підійдуть для тревел-влогів та зйомок власного відпочинку, та є повністю професійні дрони, які на великій швидкості можуть давати картинку професійного рівня. Проте пілотfv ентузіастам бракувало FPV моделі, яка б дозволила здійснювати польоти з використанням шолому віртуальної реальності. 
Раніше компанія пропонувала власне FPV-рішення для кастомних дронів, яке дозволяло виводити картинку з дрона на шолом віртуальної реальності. Зараз же, вони вирішили створити повноцінний дрон власного виробництва.
Навряд чи дрон підійде для любителів екстремальних польотів, адже він виконаний в монолітному корпусі і в разі розбиття ремонт обійдеться в кругленьку суму у той час, як саморобні рішення обходяться в ремонті значно дешевше.
FPV-дрони відрізняються від звичайних більшою швидкістю польоту а також можливістю зйомки під кутом до горизонту, у той час як звичайні дрони стараються незалежно від положення тушки стабілізувати зображення відносно осі горизонту. Найчастіше такі дрони виготовляються пілотами власноруч, а деталі замовляються окремо. 

Новий дрон імовірно займе перехідну нішу між звичайними дронами та FPV-моделями, що дозволить спробувати даний продукт більшій кількості аудиторії, яка не бажає самостійно збирати дрони. 
Перед офіційним релізом було розіслано тестові екземпляри відомим FPV-пілотам і ті уже виклали перші фото майбутнього продукту.

Презентація відбудеться сьогодні.
Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
435
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
394
0