Humble Bundle підтримує Україну! Неймовірна пропозиція!

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Humble Bundle підтримує Україну! Неймовірна пропозиція!
Humble Bundle підтримує Україну! Неймовірна пропозиція!
Ігрові новини
00:55, 19 березень 2022
516
0

Компанія Humble Bundle вирішила також допомогти Україні. Був сформований унікальний бандл (збірка ігор), при покупці якого сервіс переказую 100% коштів на гуманітарну допомогу Україні. 

Купити даний бандл можна за ПОСИЛАННЯМ.

Насильницьке й незаконне вторгнення в Україну несе трагічні наслідки — переміщує людей, руйнує сім’ї та створює нагальні потреби в їжі, воді, припасах, житлі та безпеці. Щоб допомогти, як ми можемо, ми об’єднали зусилля з розробниками ігор, книжковими видавцями та виробниками програмного забезпечення з усього світу, щоб отримати пакет, на 100% присвячений підтримці жертв та біженців з України під час цієї кризи.


Пропозиція пакету просто вражає. Сукупна вартість усіх товарів, які отримує користувач -  2 327,39 €, а мінімальна ціна, яку покупець може заплатити - всього 36,39 €. Тобто за менш ніж 37 євро можна отримати собі в Steam-бібліотеку такі ігри, як Metro Exodus, Satisfactory, System Shock, Max Payne 3, Back 4 blood, Quantum Break, Fable, This War Of Mine, The long Dark, Car mechanic simulator 2018, Endless Space 2, Amnesia та ще багато-багато цікавого. Загально у пакунку цілих 123 продукти, тому навіть ті, хто не зацікавлений у фінансовій допомозі Україні має усі підстави купити даний бандл чисто з корисливих цілей.


На момент написання статті продано уже 47 146 бандлів, а загальний прибуток від продажу становить 1 906 716 €, що є великим успіхом і ця сума буде тільки збільшуватись

Таким чином геймери з усього світу можуть придбати для себе заманливий та щедрий бандл і допомогти нашій країні у скрутний час.

Купити даний бандл можна за ПОСИЛАННЯМ.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
434
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
393
0