Спецпідрозділ СБУ «Альфа» додали в гру Ready Or Not

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Спецпідрозділ СБУ «Альфа» додали в гру Ready Or Not
Спецпідрозділ СБУ «Альфа» додали в гру Ready Or Not
Ігрові новини
12:30, 13 травень 2022
3 037
1

Ready Or Not - гра, яка стала дуже популярною минулого року. Вона передбачає як сольну, так і кооперативну гру реальних гравців проти терористів, якими керує штучний інтелект. 

Кожне завдання має іншу легенду та локацію, де потрібно пристосовуватись до умов, вчитися діяти злагоджено та безшумно. За якісну роботу гра видає ранги різної якості. Метою є проходження усіх місій на відмінно, та отримання рангу S. 

Хоча гра досі знаходиться в режимі раннього доступу, контенту в ній багато. Крім того, розробники залишають можливості для користувачів створювати фанатські модифікації, які включають нові подоби персонажів, нову зброю та навіть цілі рівні. Біль того, розробники публікують найкращі модифікації у спільноті гри в Steam. 

Одна з таких модифікацій дозволяє додати в гру і Спецпідрозділ СБУ «Альфа». Тепер в українських геймерів з'явиться можливість грати за власних спецпризначенців. 

Мод доступний для завантаження за посиланням на Nexusmods.

Присутня можливість кастомізації спорядження під різні варіанти, тому кожного бійця вашої команди можна зробити унікальним. Сама уніформа та спорядження зроблені доволі достовірно. 

 

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (1)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
359
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
317
0