Перенесення акаунта в World Of Tanks: обов'язково зробіть це. Чи варто продовжувати гру?

GEEKS.NEWS » Статті » Гайди » Перенесення акаунта в World Of Tanks: обов'язково зробіть це. Чи варто продовжувати гру?
Перенесення акаунта в World Of Tanks: обов'язково зробіть це. Чи варто продовжувати гру?
Гайди
14:00, 20 вересень 2022
799
0

Wargaming ще з початку війни заявив про свій вихід з російського та білоруського бізнесу. Долю компанії буде передано російській Lesta Studio, яка раніше була дочірньою компанію WG, а тепер стане самостійним оператором оркотанків.
Також WG пообіцяли, що вже через декілька патчів, контент, який вони розробляють виходитиме лише у тій частині гри, яка залишається за Wargaming, а Lesta розроблятиме власні оновлення. 

І ось з 20 вересня з'явилась можливість перенести свій акаунт на європейський регіон, тим самим відмовившись від продовження гри на спільних з окупантами серверах.

Чи варто продовжувати гру, та чи все так однозначно ми розповімо нижче в матеріалі, а поки радимо зайнятись перенесенням акаунта на європейські сервери, адже це дозволить в подальшому продовжити гру та не мати нічого спільного з російським бізнесом. В будь-якому випадку перенесення акаунта - дія виключно позитивна. 

Як перенести акаунт World Of Tanks на європейський сервер Wargaming

З 20 вересня по 12 жовтня стартує перенесення акаунтів на сервери Європи. В цей час гравцям буде надана можливість обрати регіон, в якому вони продовжать грати зі збереженням усього прогресу та покупок. 12 жовтня потрібно зробити остаточний вибір. 

Розробники обіцяють зберегти для українців ту цінову політку, яка була до перенесення. А для тих, хто вирішить залишитися з Lesta - новини сумні, адже покупки будуть доступні тільки з російських платіжних систем. 

Перенести акаунт можна або в ігровому лаунчері, або в особистому кабінеті на сайті Wargaming.

Залежно від регіону гравцю буде надана рекомендація щодо перенесення акаунта, але перевірте, щоб вам рекомендували саме EU-регіон (Wargaming), як це показано на скріншоті. (На жаль всі дії з перенесення виконуватимуться російською.)

Як перенести акаунт World Of Tanks на європейський сервер WargamingПідтверджуємо ознайомлення з усіма політиками та натискаємо "Продовжити грати на EU-Регіоні (Wargaming).

Одночасно буде перенесено акаунт наступних ігор:

  • World Of Tanks
  • World of Warships
  • World Of Warplanes
  • WOT: Blitz

Після цього відкриється сповіщення про початок перенесення акаунта. Потрібно почекати від декількох хвилин до декількох годин.

Як перенести акаунт World Of Tanks на європейський сервер WargamingПри вдалому перенесенні сповіщення буде наступним, а вас попросять авторизуватися на європейському сайті Wargaming.

Як перенести акаунт World Of Tanks на європейський сервер Wargaming

Після цього ви продовжите гру з усім цивілізованим світом, окремо від племені росіян.

Чи варто продовжувати грати та донатити в World Of Tanks та інші проекти Wargaming

А тепер про болюче. 

Багато гравців не вірять в розділ бізнесу та вихід WG з росії. Гравці (та і ми на початку війни) вважали, що Lesta стане своєрідною прокладкою між WG та її російським сегментом гри. Проте з'являється все більше людей, які починають вірити компанії, та і дії, які компанія робить стосовно перенесення і підтримки українців є доволі позитивними. 

Детальніше цю тему обговорював OLDboi, і ви можете ознайомитись з його дослідженням теми та висновками. 

Ми ж спробуємо коротко подати власну думку та виділити варіанти ваших дій, щодо гри в ігри Wargaming.

І ось якими є варіанти:

  • Перестати грати та забути про свій акаунт Wargaming, який імовірно залишиться з Lesta на ru-сервері, та поповнюватиме їх статистику навіть будучи неактивним.
  • Перенести свій акаунт на EU-сервери, та не грати, але і не підтримувати російський бізнес навіть своїм неактивним акаунтом.
  • Перенести акаунт на EU-сервери та дочекатися завершення війни, капітуляції московії і лише тоді продовжувати гру, упевнившись, що це не приноситиме користі нашим ворогам.
  • Перенести акаунт на EU-сервери та продовжити гру без донату, беручи від неї задоволення, при цьому не підтримуючи коштами розробників, які доводитимуть відсутність зв'язку з рос. бізнесом.
  • Перенести акаунт на EU-сервери та грати ніби нічого не сталося, купляти усе, що заманеться , а Байрактари куплять самі себе.
  • Продовжити грати з Lesta - і Бог вам суддя. Але не виключено, що попавши в пекло після смерті ви також продовжите грати на ru-серверах.

Наша ж позиція доволі чітка: варто ОБОВ'ЯЗКОВО веренсти акаунт, а ось рішення про продовження гри - ІНДИВІДУАЛЬНЕ. А з донатом варто почекати до моменту, коли завершиться війна, або ж коли з'являться неспростовні докази розриву між WG та Lesta. 

У будь-якому разі, ми бажаємо гравцям розумного прийняття рішень та вдалої гри (крім випадку, коли ви виберете залишитися з Lesta).

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
436
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
395
0