Steam припинить підтримку Windows 7 та 8 а винен у всьому Geoogle Chrome

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Steam припинить підтримку Windows 7 та 8 а винен у всьому Geoogle Chrome
Steam припинить підтримку Windows 7 та 8 а винен у всьому Geoogle Chrome
Ігрові новини
23:53, 04 квітень 2023
439
0

Душа болить дивитися, як Windows 7 поволі втрачає свою аудиторію. Ще нещодавно я грався проривними ефектами Aero, а уже доводиться визнавати все це застарілим та рухатись далі. 

Таке рішення прийняли і розробники Steam. На жаль, з наступного року Steam перестане підтримувати Windows 7 та 8 або Windows 8.1. Таке повідомлення з'явилось на форму Steam. У ньому йдеться, що з 1 січня 2024 року Valve перестане підтримувати Steam для застарілих OS. 

Причин для такого рішення одразу декілька. Однією з основних є те, що й самі Microsoft припинили підтримку Windows 7, 8 та 8.1 в січні цього року. Отже такі системи потенційно можуть заразитися шкідливим програмним забезпеченням та вчасно не отримають оновлення, яке виправить нові вразливості. 

Але основною причиною став Google Chrome, точніше його вбудована версія, яка використовується в Steam і незабаром припинить підтримку Windows 7, 8 та 8.1. Таким чином стануть недоступні критично-важливі для роботи сервісу функції.

Проте постраждає не надто багато користувачів. Згідно зі зведеннями Steam за березень лише 0.05% користувачі використовують Win 7, а його 64-розрядну версію 1.06%. Windows 8.1 використовує всього 0.2%. І ці показники постійно зменшуються.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
359
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
317
0