Спільнота фанатів S.T.A.L.K.E.R. з московії намагається шантажувати розробників з GSC Game World

GEEKS.NEWS » Новини » Спільнота фанатів S.T.A.L.K.E.R. з московії намагається шантажувати розробників з GSC Game World
Спільнота фанатів S.T.A.L.K.E.R. з московії намагається шантажувати розробників з GSC Game World
Новини / Ігрові новини
20:30, 12 березень 2023
278
0

Сьогодні в одній з московитських фан-груп всесвіту S.T.A.L.K.E.R. було опубліковано допис з вимогами в бік розробників GSC Game World. У випадку невиконання умов до 15 березня лиходії погрожують публікацією викрадених матеріалів S.T.A.L.K.E.R. 2, яка досі знаходиться на етапі розробки.

Загалом, список вимог виглядає досить дивно, адже включає в себе розблокування одного з користувачів Discord на офіційному сервері гри, додавання московитського озвучування у S.T.A.L.K.E.R. 2 і зміну свого ставлення до московії і Білорусі, а також гравців родом з них. Повний текст цього маніфесту можна переглянути на зображенні нижче:

Загалом, даний текст написаний у кращих традиціях московитської пропаганди, оскільки поряд з заявами про свою дружню налаштованість одразу йдуть погрози розробникам. 

Окремо варто зауважити, що одного з адміністраторів цієї спільноти було спіймано за підтримкою війни, розв’язаної московією проти України, а сам він навіть стверджував, що брав у ній участь. Зважаючи на це, подібні вимоги до авторів S.T.A.L.K.E.R. 2 виглядають ще більш недолуго.

GSC Game World вже встигли відреагувати на цю ситуацію. Само собою, вимоги разом з їхніми авторами були надіслані вслід за московитським воєнним кораблем. Втім, на жаль, також був підтверджений і витік даних. Як це вплине на розробку гри, поки невідомо. Повний текст заяви розробників S.T.A.L.K.E.R. 2 можна переглянути нижче:


Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
418
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
378
0