CD Project Red анонсували нову частину «Відьмака»

GEEKS.NEWS » Новини » CD Project Red анонсували нову частину «Відьмака»
CD Project Red анонсували нову частину «Відьмака»
Новини / Ігрові новини
19:34, 21 березень 2022
551
1

21 березня на офіційному Twitter-аккаунті ігрової серії «Відьмак» з'явилося повідомлення, яке чітко вказує на те, що розробники серії, компанія CD Project RED розпочала роботу над новою частиною франшизи. Також на сайті розробників було опубліковано прес-реліз, який висвітлює деякі деталі нового проєкту.

Загалом, у своєму повідомленні розробники «Відьмака» відзначають успіх останньої частини франшизи і її доповнень, і, разом з тим, натякнули, що нова частина серії буде «Початком нової саги». Можна припустити, що це означає, що нас очікує спін-оф, тобто події нової гри відбуватимуться у тому ж всесвіті, що й події оригінальних «Відьмаків», але не будуть безпосередньо пов’язані між собою єдиною сюжетною лінією.

 

Не менш важливою стала заява про те, що CD Project RED відмовляються від власного движка REDEngine на користь Unreal Engine 5. Розробники також відмітили, що це сталося у рамках їхнього довготривалого договору із Epic Games, яке є не «типовим ліцензуванням», тобто просто використанням движка за ліцензією, а «довгостроковим технологічним партнерством». Як вказав один із розробників, Павел Заводний:

 

Для CD PROJEKT RED життєво важливо, щоб технічний напрямок нашої наступної гри був визначений з самого раннього етапу, оскільки у минулому ми витрачали багато ресурсів та енергії на розвиток та адаптацію REDengine з кожним наступним релізом гри. Ця співпраця дуже цікава, оскільки підвищить передбачуваність та ефективність розробки, водночас надавши нам доступ до найсучасніших інструментів розробки ігор. Я не можу дочекатися чудових ігор, які ми збираємося створювати за допомогою Unreal Engine 5!


Тім Суіні, СЕО Epic Games, також висловився з цього приводу:

Epic розробляє Unreal Engine 5, щоб дати можливість розробникам створювати динамічні відкриті світи в безпрецедентного масштабу  та рівня точності. Для нас велика честь мати можливість співпрацювати з CD PROJEKT RED, щоби разом розширити межі інтерактивної оповіді та ігрового процесу, і ці зусилля принесуть користь спільноті розробників на довгі роки.


Наприкінці прес-релізу було також вказано, що REDEngine залишиться основою для Cyberpunk 2077 і усіх майбутніх оновлень гри.

Також у відповідь на натяк одного з користувачів, що ексклюзивність в Epic Games Store є небажаною для нього, офіційний аккаунт «Відьмака» відповів, що гра не буде ексклюзивом для одного торгового майданчика.


Джерело: CD Project RED


Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (1)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
436
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
395
0