Перенесення гри на 2024 не буде - Розробники S.T.A.L.K.E.R.

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Перенесення гри на 2024 не буде - Розробники S.T.A.L.K.E.R.
Перенесення гри на 2024 не буде - Розробники S.T.A.L.K.E.R.
Ігрові новини
13:30, 25 вересень 2022
318
0

Вторгнення уззкого агресора на територію суверенної України та розв'язання повномасштабної війни суттєво вплинуло на вітчизняну ігрову індустрію. Студії GSC Game World була змушена переїхати в Прагу та потурбуватися про переїзд більшості команди в безпечне місце, хоча, як повідомляли деякі джерела, частина розробників залишилась в Україні. 

З цього ж моменту студія зайнялась українізацією своїх продуктів та допомогою Україні, а навколо почали ширитись чутки, що перенесення гри на 2023 рік не фінальне і ми зможемо пограти в неї лише в 2024, або 2025 році. Проте на презентації Xbox влітку студія показала новий трейлер S.T.A.L.K.E.R. 2 та запевнила, що більше перенесень не буде. 

І ось, їм знову доводиться розвіювати чутки, адже багато ресурсів розповідають, що перенесення на 2024-5 роки все ж відбудеться. І ось як на це реагує студія:

«Зазвичай ми не коментуємо подібні чутки, але через абсурдність інформації ми зробимо виняток», — написали GSC Game World у заяві для Insider Gaming. «Це неправда, і гру більше не відкладали. Наша дата випуску — 2023 рік, як ми оголосили цього літа на виставці Microsoft Extended E3. Ми рекомендуємо довіряти офіційним джерелам GSC щодо всієї інформації про Stalker 2».

Варто зазначити, що подібні чутки часто поширюються проросійськими та російськими виданнями, як от iXBT Games. Імовірно це робиться для того, щоб підірвати довіру інвесторів до студії, або спровокувати хвилю повернень коштів за копі гри, куплені за попереднім замовленням. Тобто, росіяни і тут намагаються зашкодити українцям випустити продовження популярної та всесвітньо відомої гри, яка також є і доказом умінь та можливостей українських ігрових розробників.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
410
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
370
0