EA планує випустити 4 гри у 2023 році

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » EA планує випустити 4 гри у 2023 році
EA планує випустити 4 гри у 2023 році
Ігрові новини
11:30, 12 травень 2022
279
0

Багато цінної інформації про майбутні ігрові релізи отримується з фінансових звітів та звітів перед інвесторами. На днях подібна презентація відбулась і в Electronic Arts. На одному із слайдів презентації була інформація про плани студії щодо майбутніх релізів на 2023 рік. 

Було вказано чотири позиції - чотири гри, серед яких є:

  • Major IP
  • Partner Title
  • Remake
  • Sports Title

На разі немає конкретної інформації, що за проекти готуються. Журналісти багатьох видань намагаються вгадати про які саме проекти йде мова. 

Major IP - судячи з усього - крупний AAA проект. Ним може стати чергове творіння Respawn Entertainment у всесвіті Star Wars. Також схожі масштабні проекти зараз розробляє Bioware. Мова йде про наступні частини Dragon Age та Mass Effect. Оскільки ME знаходиться на ранній стадії розробки та за чутками вийде у 2026, то цілком імовірно, що настав момент для Bioware показати саме наступну Dragon Age. Ще один так званий Major IP розробляється в студії Motive, яка на даний момент трудиться над римейком Dead Space. Також на наступних слайдах EA показала інформацію щодо нових студій, які розміщені в районі американського міста Сіетл, які працюють над «неоголошеною пригодницькою грою з відкритим світом».

Partner Title - чергова кооперативна гра. Більшість сходиться на думці про гру від студії Hazelight. Це може бути продовження успішної It Takes Two, або A Way Out. Або ж новий кооперативний проект студії.

Remake - римейків у EA не так і багато. Скоріше за все йдеться про Dead Space, хоча це було б надто очевидно. Імовірно ми побачимо ще один, раніше не оголошений римейк від EA.

Sports Title - спортивна гра. Імовірно мова йде про FIFA24 Esports FC, яку EA планує на 23-й рік. Також ходять чутки, що цим спортивним проектом може стати EA Sports College Football, про розробку якого студія повідомляла раніше. Його реліз якраз планувався на 2023 рік. 

Крім того масла в вогонь підливає і інформація про те, що усі чотири проекти РАНІШЕ НЕ БУЛИ АНОНСОВАНІ. Це ставить під сумнів імовірність побачити проекти від Bioware та римейк Dead Space.

Також на презентації був слайд у якому студія оприлюднила плани виходу свіжих релізів. Згідно з інформацією, нас очікує:

  • F1 22 у І кварталі;
  • FIFA та Madden NFL у ІІ кварталі;
  • Need for Speed та NHL у ІІІ кварталі;
  • PGA Tour у IV.

Свої здогади щодо нових релізів ви можете висловлювати в коментарях. Ми ж надіємось на те, що майбутні ігри будуть якісними та дадуть нам чергову порцію позитивного ігрового досвіду.

Джерело: IGN.

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
426
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
386
0