Mass Effect Next на ранній стадії розробки - коментарі розробників. Дата виходу Mass Effect 4

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Mass Effect Next на ранній стадії розробки - коментарі розробників. Дата виходу Mass Effect 4
Mass Effect Next на ранній стадії розробки - коментарі розробників. Дата виходу Mass Effect 4
Ігрові новини
00:30, 26 квітень 2022
1 810
0

Душа болить від згадок про сині перса провальний запуск Mass Effect Andromeda, який розчарував більшість фанатів серії. Минулого року EA всіма силами натякала на те, що збирається виправлятися і потішить безліччю майбутніх проектів (Dead Space, NFS, Mass Effect, Dragon's Age).

Минулого року компанія презентувала декілька артів нової Mass Effect [Next | 4 | 5], які потішили любителів франшизи своїми зашифрованими натяками та прихованими посланнями. А згодом Bioware опублікували і повноцінний тизер та арт-постер нової частини. 

Після тих подій минуло багато часу, а про гру невідомо майже нічого. І ось розробники вирішили пролити трохи світла на ситуацію з грою. Нова частина гри перейшла до ранньої стадії розробки (пре-продакшн). Зазвичай на даній стадії створюється велика кількість концепт-артів та різних заготовок для майбутньої гри, частина з яких згодом буде використана при розробці. 

Оскільки студія зосереджена на майбутньому релізі DE, то імовірно очікувати нову частину Mass Effect варто приблизно у 2026 році. Проте до цього часу нас імовірно підігріватимуть численними новинами про гру, адже на основі концептів можна з легкістю створити кінематографічний трейлер, а також багато промо-матеріалів.

Також у нас є нова гра по всесвіту Mass Effect, яка знаходиться на ранній стадії розробки. Мине ще досить багато часу перш ніж ми зможемо поділитися деталями, але нам не терпиться показати, що ми створюємо. - коментар розробника

Нову інформацію варто очікувати на День N7 або ж під час виставок E3(цього року не проводиться) та gamescom, адже маркетологи студії будуть змушені утримувати увагу фанатів до свого продукту. 

Нагадаємо про те, що ми раніше робили розбір тизера нової частини, у якому імовірно розробники показали момент не з нової частини Mass Effect, а флешбек з початку 2-ї частини.

 

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
363
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
318
0