Dead Space 4. Чи варто надіятися на вихід гри?

GEEKS.NEWS » Новини » Dead Space 4. Чи варто надіятися на вихід гри?
Dead Space 4. Чи варто надіятися на вихід гри?
Новини / Ігрові новини
22:57, 11 березень 2021
803
0
Є багато способів здобути інформацію про майбутні ігрові виходи. Це і безпосередньо тизери/трейлери. Також це можуть бути інтерв'ю розробників, несанкціоновані витоки даних або ж навмисні "зливи" розробників заради підігрівання цікавості аудиторії та збору статистики про інформаційне охоплення. Також є непрямі зливи, згідно з якими можна лише здогадуватися про майбутній анонс проекту. Ними можуть бути фінансові та керівні звітності компаній, які займаються розробкою ігор. За назвами патентів, фінансовими показниками та розпорядженнями про створення студії можна склавши дані зробити висновок про планування тої чи іншої гри. 
На днях мережу підігрів ще один інсайд від відомого ігрового журналіста Джефа Граба (Jeff Grubb). У своєму повідомленні Джеф звернув увагу на інформацію, яку отримав стосовно одної зі студій, яка належить Electronic Arts, а саме EA Motive, яку раніше знали як Motive Studios. журналіст стверджує, що EA вирішила повернути до життя ще одну давню знамениту франшизу.
EA Motive була заснована в 2015 році. З того часу конвеєр студії випустив дві гри. Першою стала Wars Battlefront II, а другою Star Wars: Squadrons. 

Прямих натяків на вихід саме Dead Space 4 немає. Проте фанати та активні користувачі форумів висловили теорію, що це буде саме продовження серії Dead Space. Альтернативна думка також існує. Оскільки в EA Motive працює багато розробників, які колись працювали в студії Starbreeze Studios над проектом Syndicate, то є шанс також побачити ремейк або продовження саме Синдикату.

Декілька слів від себе
Очевидно планування майбутніх релізів EA зазнало кардинальних змін. Індустрія перенасичена онлайн-проектами і минулий вихід Cyberpunk 2077 показав, що аудиторія навіть попри баги та незручності готова занурюватися в цікаві сюжетні історії, які їм показують розробники. Отже на ринку сформувався певний запит на сюжетні ігри і EA не може на це не реагувати. Ознаками реакції є рішення про реліз ремастера серії Mass Effect та анонс нової частини відомої космічної ролівки. Іще одним знаком можна вважати також відмову BioWare від мультиплеєра Dragon Age. Отже корпорація наступні декілька років планує розказувати саме сюжетні історії. 
З отриманої інформації важко стверджувати, що саме Dead Space 4 потішить геймерів у недалекому майбутньому, адже франшизу пам'ятають переважно за першою частиною, яка в свій час перевернула індустрію і задала свою планку в сфері виробництва хорорів. Проте невдала друга та провальна третя частини дещо знижують імовірність виходу саме цієї гри.
Вихід таких релізів, як Syndicate або Mirror's Edge, явно не буде сприйнятий гравцями гірше. Синдикат - кіберпанк, який має всі шанси показати полякам, як повинна виглядати атмосфера кіберпанку, а Mirror's Edge теж здатен розказати цікаву історію та подарувати приємний досвід від гри. Тому в будь-якому випадку гравці лише виграють. 
Головне щоб майбутні релізи були якісними.
Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
420
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
380
0