Генрі Кавіл виклав тизер імовірної адаптації Mass Effect

GEEKS.NEWS » Новини » Генрі Кавіл виклав тизер імовірної адаптації Mass Effect
Генрі Кавіл виклав тизер імовірної адаптації Mass Effect
Новини / Кіно / Ігрові новини
10:30, 25 лютий 2021
795
0
Актор Генрі Кавіл відомий за роллю відьмака Геральта в серіальній адаптації Відьмак від Netflix виклав власне фото в своєму Instagram-акаунті
І все б нічого, звичайне фото з робочих буднів актора, але опис зацікавив фанатів актор та не тільки. 
Secret project? Or just a handful of paper with random words on it.... Guess you'll have to wait and see. Happy hump day all.

Секретний проєкт? Або просто клаптик паперу із випадковими словами .... Думаю, вам доведеться почекати і побачити. Щасливого буденного дня!.

Ентузіасти з GamePressure вирішили перевірити слова актора. За допомогою програми, яка забирає ефект блюру з фото вони підвищили різкість фото і змогли прочитати текст, написаний на аркуші, який трима Генрі Кавіл. 
Контекст удалося з легкістю розкрити за ключовими словами - Талі Зора, Гети, Цербер. Одразу стало зрозуміло, що мова йде про всесвіт Mass Effect. 
Фанати ігрової франшизи підхопили новину і швидко ідентифікували цей текст. Актор тримав в руках частину роздруківки з офіційної сторінки Mass Effect 3 на Wikipedia.
"Following the events on Tuchanka and a failed coup by Cerberus to take over the Citadel, the quarians offer their support to the Alliance if Shepard helps them reclaim their homeworld, Rannoch, from the geth. Assisted by a quarian, either Tali'Zorah or Admiral Daro'Xen, Shepard boards a geth dreadnought and rescues a captive geth unit, either Legion or a facsimile occupied by a geth virtual intelligence (VI), then disables the Reaper control signal over the geth."
"Після подій на Тучанці та невдалого перевороту Цербера, щоб захопити Цитадель, Кваріанці пропонують свою підтримку Альянсу, якщо Шепард допоможе їм повернути свій рідний світ, Раннох, захоплений гетами. За допомогою кваріанців, Талі'Зори, адмірала Даро'Ксена, Шепард проникає в гет-дредноут і рятує полоненого гета Легіона, або платформу, зайняту віртуальним інтелектом Гет (VI), а потім відключає сигнал управління Жнеців".

Різні видання одразу висловили припущення, що відомий актор зіграє капітана Шепарда в можливій кіно-адаптації Mass Effect.
Оскільки команда нашого порталу тільки завершила проходження Mass Effect 3 вчора на нашому ютуб-каналі, можна висловити припущення, що актор зіграє не Шепарда, а офіцера Кайдена Аленко, на якого він схожий.  

Також є припущення, що актор прийме участь не у кіноадаптації, а подарує своє обличчя одному з персонажів у новій частині франшизи, яку зовсім недавно було анонсовано. 
Участь Генрі Кавіла здається дуже доречною, адже сам актор часто полюбляє пограти в комп'ютерні ігри та навіть збирав свій власний ПК. Можливо він і сам є фанатом пригод капітана Шепарда, що може позитивно відобразитися на його участі в проекті.
Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
434
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
393
0