HBO Max випустить серіал спільно з Джей Джеєм Абрамсом

GEEKS.NEWS » Новини » HBO Max випустить серіал спільно з Джей Джеєм Абрамсом
HBO Max випустить серіал спільно з Джей Джеєм Абрамсом
Новини / Кіно
14:59, 22 лютий 2021
483
0
Глядачам стрімінгового сервісу HBO Max, поталанить побачити серіал, який створять Джей Джей Абрамс та Дженніфер Єйл. 
За словами інсайдерів даної новини (Collider), режисер планує зняти гостросюжетний фантастичний триллер, який базуватиметься на його власних ідеях та буде носити назву "Підлягає Зміні", (Subject to Change).

У межах даного проекту йому доведеться співпрацювати з продюсером таких відомих серіалів, як "Демони Да Вінчі", "Іноземка", "Декстер" - Дженніфер Єйл. Вона посяде посаду виконавчого продюсера та шоуранера майбутньої багатосерійної кінокартини.

«Було неймовірно весело розмотувати цей досить божевільний клубок з Дженн, і я вдячний їй і всім в HBO Max за можливість втілити цю історію в життя»
, - передає слова Абрамса Collider.

 Синопсис майбутнього серіалу наступний: у центрі сюжету виявився бідний студент, який від фінансової скрути погоджується стати добровольцем у програмі тестування нового препарату. Під час експерименту виявляється побічний ефект, який "відправляє" героя в галюциногенну пригоду, сповнену божевілля. 

На радість фанатів режисера, це не єдина його колаборація з відомимим стрімінговим сервісом. Також йому було запропоновано попрацювати над перезапуском "Костянтина" та адаптацією Кінгівського "Сяйва" та драми Duster. Також повіыдомляється про його участь у проекті, у якого ще немає назви.



Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
426
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
386
0