Командир Шепард в Mass Effect 4? Як гети можуть повернути Шепарда?

GEEKS.NEWS » Статті » Командир Шепард в Mass Effect 4? Як гети можуть повернути Шепарда?
Командир Шепард в Mass Effect 4? Як гети можуть повернути Шепарда?
Статті
21:23, 08 травень 2022
273
0

Отже знову повертаємось до наболілої теми - а саме знаходження аргументації для повернення Шепарда в четвертій частині серії. Адже попри шалений успіх трилогії, та потребу сюжетного розвитку - торт без вишеньки буде не таким смачним. 

Переглянувши декілька відео іноземних блогерів, коментарі користувачів, всілякі теорії та припущення, можна зробити деякі власні тези, які можуть пролити світло на сюжет продовження.

Розпочнемо з того, чим нас так дражнили розробники ME минулого року. А саме з постера до майбутньої гри. 

Більшість фанатів серії побачили на ньому силует Гета у вигляді кратера, а також постатей, які наближаються до інших силуетів, котрі імовірно лежать або мертвими, або без свідомості. З цього ми і робимо висновок про те, що розробники натякають на участь гетів в наступній частині. 

Але як правильно ввести гетів в гру, коли одна з кінцівок передбачає повне знищення всієї галактики? Чи не повне? Деякі користувачі посилаються на існування інших ретрансляторів, які не були знищені, та один з яких був показаний в артбуку, присвяченому 25-літтю BioWare.

Вони припускають, що частина гетів була переміщена за межі дії Горна і не загинула навіть у випадку вибору кінцівки, яка передбачала знищення усіх синтетиків. Саме в цю "сіру" зону міг бути переміщений і сам Шепард перед вибухом. Або ж гети, які з'являться з сірої зони займуться пошуком Шепарда. Хоч подібна теорія і не виглядає правдоподібною, але на її підтримку грає той факт, що Шепард в третій частині встиг оцифрувати себе для входження в кіберпростір Гетів (місія примирення кваріанців та гетів). Тому знайти пошкоджене тіло, відновити його (як це робили за допомогою програми Лазар) та залити в нього "прошивку" Шепарда - цілком хороший план. Не відома лише мотивація гетів це робити. 

А наступна думка, яку я почув і спробував розвинути - є доволі цікавою і схожа на цілком пристойне зерно для зародження сюжету. 

Після будь-якої кінцівки знищуються усі ретранслятори. Відповідно, усі цивілізації залишаються відрізаними одна від одної, імовірно змішаними на різних планетах та без можливості об'єднатися. 

Це може стати причиною виникнення різних політичних течій, адже не всі раси після впливу на них діями Шепарда стали одразу "милими та пухнастими". Нікуди не зникли кваріанці, які ненавидять гетів. Нікуди не зникли крогани, які мріють помститися туріанцям та саларіанцям, а самолюбство туріанців не зникла і поготів. Відповідно, у галактиці може розгорітися і чергова війна, яку так просто не вирішити. Це може стати причиною для пошуку можливостей воскресити і самого Шепарда, яку людину, яка зможе знайти вихід та знову усіх примирити. Примирити на фоні вторгнення чергової небезпеки ззовні. 

Звісно, ці теорії доволі незграбні, але сенс їх розвитку не у спробі відгадати події майбутньої частини. Сенс у тому, щоб показати скільки шляхів є у розробників, щоб рухати сюжетом у тому чи іншому напрямку та при цьому не знецінювати події трилогії. 

На виході ми цілком можемо отримати і хорошу гру, і аргументоване повернення Шепарда 2.0 який знову рятуватиме галактику. А завдяки провальній Андромеді ми чудово знаємо, що космічні світи не обмежені однією галактикою. Відповідно і пригод у новій частині може бути безліч. Навіть ворог може бути не черговим злом, яке стоїть у черзі, щоб насолити добрим хлопцям, а злом, страшнішим за Жнеців, яке будує плани по захопленню всього всесвіту. 

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
434
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
393
0