Нова Call Of Duty MW2 - Не плутати з Modern Warfare 2!

GEEKS.NEWS » Ігрові новини » Нова Call Of Duty MW2 - Не плутати з Modern Warfare 2!
Нова Call Of Duty MW2 - Не плутати з Modern Warfare 2!
Ігрові новини
20:30, 02 травень 2022
307
0

Розробкою серії Call Of Duty займаються декілька студій, а цього року черга за Infinty Ward. Студія відповідає за розробку вітки Modern Warfare. Цього року нас очікує уже 5-та частина серії, яка полюбилась багатьом гравцям. 

Нагадаємо, що перші три частини складали собою завершену історію, а четверта частина стала доволі вдалим перезапуском серії. Адже студії вдалось не лише по новому розповісти історію старих героїв трилогії, але і показати інші їх пригоди, які не згадувались у перших трьох іграх. Разом з цим Infinty Ward запустили один з найуспішніших батл-роялів - COD: Warzone, який також отримав шалений успіх в аудиторії. 

Проте, проблеми прийшли звідки їх і не чекали - а саме з назвою гри. 28 квітня студія опублікувала тизер-логотипу нової частини у своєму Twitter:

Також у інших постах згадувались хештеги #ModernWarfare2, #MW2, #CallOfDuty, #ModernWarfareII, #MWII. З цього ми можемо зробити висновок, що наступна частина називатиметься Call of Duty: Modern Warfare 2 (або ІІ). Щоб зрозуміти суть проблеми, нагадаємо список ігор серії, і ви самі зможете зрозуміти проблему:

  1. Call of Duty 4: Modern Warfare (2007)
  2. Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009)
  3. Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011)
  4. Call of Duty: Modern Warfare (2019)
  5. Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Виходить, що у студії в межах однієї франшизи будуть дві гри 2009 та 2022 років з однаковою назвою. Звісно, вони можуть цифру "2" подати у вигляді римської "ІІ", але при вимові, це все одно викликатиме складнощі розуміння. 

У 2019 року їм вдалось оминути цієї проблеми тому, що першу гру серії прийнято називати не лише Call of Duty: Modern Warfare, а і Call of Duty 4, за її порядковим номером у загальній лінійці ігор. 

Цього ж року назва новинки практично збігається з назвою гри 2009 року і не відомо, як студія зможе їх розрізнити. Оскільки гра буде розповідати про інші події і не є ремастером чи ремейком старішої гри, то для нових гравців, які досі не грали в COD все буде доволі складно. 

Ctrl
Enter
Побачили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментарі (0)
Топ з цієї категорії
Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима Показано тизер-трейлер аніме-адаптації пригод Скотта Пілігрима
Netflix показали перший трейлер аніме-адаптації “Скотта Пілігрима” від японської студії Science SARU. Серіал...
16.08.23
419
0
У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim У мережі з'явилися фото і відео PlayStation 5 Slim
Ендрю Мармо, колишній працівник інді-видавництва Wired Productions, а також ігрового новинного порталу VCG,...
12.08.23
379
0